Annonce
Annonce
Annonce
Film & tv

Mads Mikkelsen spiller med i ny Hollywood-film

Den danske stjerne har en rolle i thriller baseret på ny John le Carré-roman.

Gem til liste

Det er bestemt ikke nyt for Mads Mikkelsen at få international opmærksomhed.

I maj i år vandt danske Mikkelsen på filmfestivalen i Cannes prisen for bedste mandlige hovedrolle for sit blændende spil i Thomas Vinterbergs nye film 'Jagten'.

Tidligere har Mads Mikkelsen også gjort sig bemærket i James Bond-filmen 'Casino Royale', i 'Coco Chanel & Igor Stravinsky' og i 'Clash of the Titans'.

Nu indtager den danske stjerneskuespiller nyt, filmisk land uden for Danmark. Ifølge Ritzau kan man på filmhjemmesiden imdb.com man læse sig frem til, at Mikkelsen er at finde på rollelisten til den kommende Hollywood-film 'Our Kind Of Traitor'.

LÆS OGSÅMads Mikkelsen kan blive stor Oscar-triumfator

Hektisk spionroman
Filmen er baseret på den kendte, britiske forfatter John le Carrés roman fra 2010, der har samme titel. På dansk hedder spionromanen 'Dimas drøm'.

'Our Kind Of Traitor' handler om to unge elskende, en litteraturlektor og en advokat, som er på deres livs ferie i det caribiske Hav. Her støder de ind i den karismatiske russer Dima, som udfordrer dem til et spil tennis.

Mødet med russeren virker for de to unge hovedpersoner, til at begynde med, som en forjættende invitation til et eksotisk overklassemiljø. Men det viser sig at få fatale konsekvenser for det unge par og i resten af thrilleren er de på jagt gemnnem Nordsibirien, basaren i Marrakesh, London og forbi herrernes tennisfinale ved French Open på Roland Garros i Paris, indtil de ender i de schweiziske alper.

Romanen er den 22. fra John le Carrés hånd. Den tidligere diplomat og efterretningsagent slog som bekendt igennem i 1963 med ’Spionen der kom ind fra kulden’

Filmer i Canada
Det er endnu uvist, hvilken rolle Mads Mikkelsen skal spille i den kommende spionfilm.

Også Ralph Fiennes og Jessica Chastain bliver i amerikanske medier nævnt som potentielle skuespillere i 'Our Kind Of Traitor'. Filmen skal angiveligt instrueres af det relativt ukendte navn, Justin Kurzel.

Mads Mikkelsen, som i forvejen er i spil til en Oscar for sin præstation i Nikolaj Arcels Struensee-film 'En kongelig affære', er netop nu i Canada. Her spiller han i endnu en international produktion rollen som kannibalen Hannibal Lecter i en kommende serie i 13 dele til den amerikanske tv-kanal NBC.

LÆS OGSÅMads Mikkelsen: Kan jeg få noget med alkohol i?

PolitikenPlus
 • Twin Peaks Bluray Boks David Lynch' legendariske serie er endelig ude i en ultimativ Bluray boks med hele serien, filmen Fire Walk With Me og en masse hidtil uset ekstra materiale.

  Pluspris 440 kr. Alm. pris 500 kr. Køb
 • True Detective - sæson 1 Forrygende syret krimiserie om de to politifolk Rust Cohle og Martin Hart

  Pluspris 250 kr. Alm. pris 300 kr. Køb
 • Gloria Prisbelønnet chilensk film emd en forrygende Paulina Garcia i hovedrollen.

  Pluspris 80 kr. Alm. pris 100 kr. Køb
 • The Secret Life of Walter Mitty Ben Stiller spiller hovedrollen som Walter i denne komiske bearbejdelse af James Thurbers novelle.

  Pluspris 140 kr. Alm. pris 180 kr. Køb
 • American Hustle Stjernespækket og anmelderrost krimidrama. Nomineret til hele 10 Oscars.

  Pluspris 140 kr. Alm. pris 180 kr. Køb