Annonce
Annonce
Annonce
Film & tv

Twillight-skuespiller belønnet for årets værste præstation

Priser til Rihanna, Kristen Stewart og den sidste Twillight-film, da årets dårligste film blev kåret.

Gem til liste

Seneste afsnit af teenagevampyr-fænomenet 'Twillight' blev den store vinder, da årets dårligste film natten til søndag blev kåret i Los Angeles.

'Twillight Saga: Breaking Dawn Part 2', som er filmens fulde titel, snuppede hele syv af de såkaldte Razzies, der hvert år uddeles til årets dårligste film. Uddelingen fandt sted dagen før den egentlige Oscar-uddeling.

Filmens kvindelige hovedrolle, Kristen Stewart, fik prisen som årets dårligste skuespillerinde.

Årets dårligste film
Herudover snuppede 'Twillight'-fortsættelsen også priserne for dårligste instruktør, dårligste birolle, værste filmpar, værste skuespillerhold, dårligste fortsættelse og endelig som kronen på værket: Årets dårligste film.

Dermed undgik holdet bag vampyrfilmene at lide den tort, som overgik Adam Sandler-filmen 'Jack and Jill'. Den gjorde nemlig sidste år rent bord ved at vinde alle 10 kategorier.

Og Adam Sandler kunne også i år ærgre sig over et par af de uønskede priser. Han vandt nemlig prisen som dårligste skuespiller for sin præstation - eller mangel på samme - i 'That's my boy', der også fik prisen for årets mest elendige manuskript.

Pris til Rhianna
Sangerinden Rihanna, der til sommer kan opleves på Roskilde Festivalen, fik også en pris. Hendes præstation i debutfilmen 'Battleship' var nemlig så ringe, at det indbragte hende prisen for årets dårligste birolle. Sangerinden  Rihanna er vant til priser. Men hun er aldrig tidligere blevet belønnet for sin indsats som sangerinde. - Foto fra 'Battleship'

The Razzies blev uddelt bare et stenkast fra Hollywoods Dolby Theatre, der i nat, danner rammen om den rigtige Oscar-uddeling.

Det er den private fond The Golden Raspberry Foundation, der står bag uddelingen af The Razzies, der blev uddelt for 33. gang.

PolitikenPlus
 • To dage, Én nat Nomineret til en Oscar for bedste kvindelige hovedrolle.

  Pluspris 140 kr. Alm. pris 180 kr. Køb
 • Blind Vinder af talentprisen ved Copenhagen Pix 2014. Vinder af 4 Amanda priser (det norske svar på Bodil/Robert priserne)

  Pluspris 140 kr. Alm. pris 180 kr. Køb
 • Tracks TRACKS er baseret på bestsellerromanen omhandlende den sande historie om den 27-årige Robyn Davidson som i 1977 vandrede gennem den australske ørken, til hun nåede det Indiske ocean.

  Pluspris 80 kr. Alm. pris 100 kr. Køb
 • Bullhead Oscarnomineret filmperle!

  Pluspris 80 kr. Alm. pris 100 kr. Køb
 • 1864 DR's meget omtalte serie er allerede ude på DVD.

  Pluspris 260 kr. Alm. pris 300 kr. Køb