I 'Zoolander 2' vender Derek Zoolander og Hansel tilbage til modelverdenen efter 15 års fravær. Datidens to store mandlige modeller må nu indse, at modebranchen har ændret sig siden sidst, og at nutidens modeller og designere forholder sig til mode med en kløgtig distance, hvilket aldrig har været Derek og Hansels stærke side. Til gengæld ved Zoolander alt om sit eget signatur look - det ikoniske Blue Steel, der er blevet koblet sammen med en række kendis-mord. Nu må de to modeller rejse til Rom sammen med en lækker agent fra Interpols Global Fashion Division og opklare mysteriet samt gøre comeback på catwalken. Kilde: UIP

Zoolander er pinligt genbrug af totalt hjernedødt plot - heldigvis!

Supermodellen Zoolander vender tilbage fra dengang, dumhed var højeste mode.

Filmanmeldelser
FOR ABONNENTER

Femten år er en evighed, og tiden står ikke stille som en mus.

Eller noget i den stil. Supermodellen Derek Zoolander med de håbløst sammenrodede ordsprog vender tilbage til catwalken. Mere gået af mode end nogensinde. Dummere end nogensinde.

’Zoolander 2’ er nøjagtig lige så idiotisk en Ben Stiller-film, som man kunne have drømt om, så jeg og min rådne sans for humor kluklo os vej igennem løjerne på den opdaterede modelkomedie, der samtidig er noget i retning af den mest lamme James Bond-parodi nogensinde.

Der er ikke det fortærskede hollywoodtema, som ikke får en tur med føntørreren. Derek Zoolander og hans hotte modelven Hansel vender tilbage fra dengang, dumhed var højeste mode.

Prøv Politiken i en måned for 1 kr.

Med et digitalt abonnement får du fuld adgang til politiken.dk og e-avisen leveret hver aften.

Kom i gang med det samme

Mest læste

  • Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce