frøkenfingre. Presselogens mediechefer gik forsigtigt rundt om den delikate sag om tidligere TV 2-chef Michael Dyrbys udskejelser.
Foto: Pr-foto TV 2

frøkenfingre. Presselogens mediechefer gik forsigtigt rundt om den delikate sag om tidligere TV 2-chef Michael Dyrbys udskejelser.

Der var ingen plads til Dyrbys genitalier i 'Presselogen'

Tv-anmeldelse. I søndagens udgave af 'Presselogen' talte fire chefredaktører i tunger frem for at tale om sagens essens.

Tv-anmeldelser
FOR ABONNENTER

Det er altid mere akademisk interessant end egentlig ophidsende, når man ser det pikante, forbudte og pirrende blive reduceret til branche-teknikaliteter.

Faktum er, at efter søndagens udgaver af ’Presselogen’ har vi stadig ikke set en vis ekschef for TV 2’s angiveligt gennemfotograferede og digitalt videredelte genitalier! Det korte vindue i verdenshistorien, hvor billederne florerede på de sociale medier, var jeg for langsom ved tasterne. Måske endog for fintfølende, måske var det dén dag, det var.

Fire gravalvorlige chefredaktører sad i ’Presselogen’ og forholdt sig til »dette materiale af rent privat karakter«, og samtlige fire sad og talte i tunger og plukkede i materien med deres frøkenfingre. Hvis man ikke vidste, det handlede om det udbredte moderne teenagefænomen pikbilleder, ville man ikke ane det.

Og den celebre ménage a trois med sex, hævnmotiv og det hele, som de sociale medier har tegnet konturerne af mellem eksnyhedschefen, elskerinden og Ekstra Blads-reporteren? Og den delikate, insinuerende sms-korrespondance?

Prøv Politiken i en måned for 1 kr.

Med et digitalt abonnement får du fuld adgang til politiken.dk og e-avisen leveret hver aften.

Kom i gang med det samme

Mest læste

  • Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce