Brumbasse. Wentworth Miller (th.) taler som om, han parodierer voiceoveren til en filmtrailer. Foto: Warner Bros.
Foto: WARNER BROS

Brumbasse. Wentworth Miller (th.) taler som om, han parodierer voiceoveren til en filmtrailer. Foto: Warner Bros.

Crumps store rolle krymper i et hav af pinligheder

Som superskurken Vandal Savage kæmper den unge dansker mod et hold af superhelte i ny tv-serie. Men hans største fjende er overspil og syntetiske effekter.

Tv-anmeldelser
FOR ABONNENTER

I den danske kortfilm ’Helium’ spillede Casper Crump rengøringsmanden Enzo, der fortæller trøstende eventyr til en døende dreng. Tyve minutter havde han til at få os til at græde, og filmen vandt en Oscar.

I den amerikanske science fiction-serie ’DC’s Legends of Tomorrow’ har den 38-årige danske skuespiller også en bærende rolle, denne gang som den udødelige superskurk Vandal Savage, der er godt i gang med at erobre verdensherredømmet.

Her har Crump 960 minutter fordelt over 16 episoder til at få os til at gyse - uden at begynde at grine. For mit vedkommende mislykkes han efter et kvarter. Men det er ikke hans skyld. Hverken manuskript, instruktion, produktion eller medspillere efterlader ham nogen chance.

Historien om morgendagens legender handler om en gruppe superhelte, der må trodse indbyrdes stridigheder og samarbejde for at få ram på Vandal Savage.

Prøv Politiken i en måned for 1 kr.

Med et digitalt abonnement får du fuld adgang til politiken.dk og e-avisen leveret hver aften.

Kom i gang med det samme

Mest læste

  • Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce