Foto: TV3
Tv-anmeldelser

Det er Mascha, det er synd for, ikke tykke Christina: Nyt realityprogram på TV3 blåstempler fatshaming

Laberhederne Mascha Vang og Frederik Fetterlein æder sig fede og, indforstået, ulækre i nyt realityprogram på TV3. Som titlen antyder handler ’Min fede træner’ mere om de slanke kendte, end om de tykke nobodies.

Tv-anmeldelser
FOR ABONNENTER

Fuck genetik, fuck sociale slagsider og fuck psykologi: De fede bør altså bare tage sig sammen og blive lidt sådan lidt mere fikse i det! HVOR SVÆRT KAN DET VÆRE?!

For som fuck-, undskyld, duckface-modellen Mascha Vang siger det: »Feminitet er, når man er let«, og til overflod viser første afsnit af TV3’s nye serie’, ’Min fede træner’, billeder af, hvor uæstetisk det er at mæske sig med pizza med de der lange ostestrenge, der sidder fast i tænderne – og hvor klam man ser ud, når man taler med flødekage i munden. Som de tykke uden skam og selvkontrol jo gør.

Vang og 90’er-tennisplayboyen Frederik Fetterlein skal hjælpe helt almindelige overvægtige danskere til at tabe sig. Præmissen er, at de to myndeslanke og konventionelt labre kendisser spiser sig tykke og fede for dernæst at skulle tabe det samme som de ’rigtig’ tykke. Af solidaritet, I ved.

De får hver udstukket en fed, 21-årige Andreas og 25-årige Christina, og programmet gør meget ud af, hvor benovede de to unge er over omfanget af megakendthed, der pludselig invaderer deres stuer, ligesom ikke mindst Mascha Vang er temmelig duperet over sin selvopofrelse.

Tid til at investere i din kulturelle kapital?

Prøv Danmarks førende kulturavis med dagligt kulturtillæg i en måned for 1 kr.

Kom i gang med det samme

Mest læste

  • Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce