Foto: Philip Ytournel
FOMO

Kapløb på cykelstien og rasende mænd i lycra

Klumme. Det endelige opgør mellem MAMIL's (Middle-Aged Man In Lycra) og SIMPÅL's (Sluttrediverne Indreby Mor På Ladcykel) udspiller sig dagligt med trafikalt raseri og fartmisundelse.

FOMO
FOR ABONNENTER

»Det trækker op til kapløb, mor«.

Vi holder for rødt. Mit barn kigger udfordrende på sidedrengen på cykelstien. Der sidder en ditto snotunge med elefanthue, flyverdragt og luffer. De to ser hinanden an. Det er ren 'min mor er sejere end din mor'. Så skifter trafiklyset til grønt. Jeg løsner mit gashåndtag og kører fra dem. Piece of cake.

Jeg er for nylig blevet ladcykel-ejer. De er så dyre, at det er noget, man virkelig overvejer. De koster omtrent det samme som et par nye bryster eller en Toyota Yaris i o.k. god stand.

Reelt stod valget mellem en lille bil og en ladcykel. Selvom bilkørsel i København er rimeligt no go, især når man arbejder i indre by. Men jeg drømte ligesom så mange andre om sådan en lille sød minibil. En Up eller en Fiat 500, som jeg kunne suse rundt og ligne en fin dame fra Nordsjælland i. Jeg er desværre ikke en fin dame fra Nordsjælland, men mor på Amager. Den gode gamle 'nice to have' eller 'need to have'-problematik.

Tid til at investere i din kulturelle kapital?

Prøv Danmarks førende kulturavis med dagligt kulturtillæg i en måned for 1 kr.

Kom i gang med det samme

Mest læste

  • Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce