Foto: Kristoffer Løve Østerbye (collage)
FOMO

Oplever vi en form for knaldekrise i Danmark?

Der er noget galt i Danmark, vi boller helt ad helvede til. Det kinky er blevet normalt og det normale fremmedgjort. Og mens det monogame er blevet slidt, er det åbne blevet moderne. Rundtosset?

FOMO
FOR ABONNENTER

Siden nytår er jeg blevet inviteret til hele tre frække fester. Er alle fester ikke frække, spørger den vågne læser så?

Nej, med ’fræk’ mener jeg sådan nogle fester, hvor der står krav om diskretion og løfter om lir og erotik direkte i invitationen. Som ude på Frederiksberg i en baggårdsklub, hvor kvinderne skal kravle ind i lokalet på alle fire og tiltale alle mænd med et »ja, min herre«. Det kan man også bruge en fredag aften på, hvis man ikke er så meget til ’X Factor’ ...

Det københavnske borgerskab keder sig. Vi er liderlige, men samtidig for fine og forfængelige til Tinder og swingerklubber. Og hvad gør man så, når man mærker foråret buldre løs i kroppen? Man inviterer for eksempel en flok åbensindede, smukke mennesker til maskebal eller erotisk soiree og køber rigeligt med champagne.

Det er jo fedt med den slags ’Eyes Wide Shut’-fester. Personligt elsker jeg folk, der gør sig umage, inviterer og klæder sig flot på. Det er dejligt, at de kreative og kunstneriske igen dyrker det løsslupne, frisindet og fantasien. At vi ikke behøver skamme os over vores lyster, men kan tale åbent om for eksempel den japanske shibari-tradition (at binde med reb). Faktisk åbner der i disse år dojo-klubber specialiseret til folk, der tænder på sirligt at binde partneren, som med en instruktør kan lære håndværket og nydelsen i stramme reb.

Tid til at investere i din kulturelle kapital?

Prøv Danmarks førende kulturavis med dagligt kulturtillæg i en måned for 1 kr.

Kom i gang med det samme

Mest læste

  • Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce