PORSCHE. Alle og enhver kan leje en dyr bil. Dit helt specielle luksusbarn fortjener guldkaret eller ubåd som transportmiddel på sin store dag.
Foto: NISSEN MADS

PORSCHE. Alle og enhver kan leje en dyr bil. Dit helt specielle luksusbarn fortjener guldkaret eller ubåd som transportmiddel på sin store dag.

Klummer

Stor guide: Sådan vinder du kampen om konfirmationen

I konkurrencestatens ånd gælder også konfirmationen om at overgå hinanden i guldkareter og luksus. Husk at størrelsen på regningen siger alt om størrelsen på din kærlighed til poden og dennes kristenhed.

Klummer
FOR ABONNENTER

Det er mange år siden, at barnets indtræden i de voksnes rækker med rørstrømske taler, cigar og ceremoni i Guds hus havde noget at gøre med tro, håb og spiritualitet.

I dag er konfirmationen blevet en slags mini-bryllup med stylister, limousiner, tylskjoler og gigantiske fester i 100.000-kroners klassen, og det gælder om at positionere sig som luksus-forældre og luksus-kristen.

På selve dagen er intet ønske for stort in the name of God. Husk på scenen i ’Godfather’-filmen, hvor gangsterbossen ikke må sige nej til nogen på sin datters bryllupsdag. Samme regel gælder her. Fik storesøster 15.000 kroner i kontanter til sin konfirmation, skal lillesøster mindst have 150.000 kroner. Men I skal tænke i unika. Gaver og fester, der vil imponere barnets kritiske venner, er egnede til at dele på Instagram og – vigtigst af alt: viser, at I har brugt flest penge af dem i klassen.

Her kommer en række innovative konfirmand-ønsker og en generel guide til de forældre, der forhåbentlig har sparet op til efternøleren i årevis:

Tid til at investere i din kulturelle kapital?

Prøv Danmarks førende kulturavis med dagligt kulturtillæg i en måned for 1 kr.

Kom i gang med det samme

Mest læste

  • Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce