Annonce
Annonce
Fomo For abonnenter

10 grunde til at date en ældre kvinde

Klumme. Internettet vrimler med guides og anbefalinger til, hvorfor det er skønt for kvinder at date ældre mænd. Her kommer så den omvendte. Voksne damer FTW!

En guide til hvorfor det er godt for unge kvinder at være sammen med ældre mænd kørte rundt på nettet denne uge. Her kommer så den omvendte, som du helt sikkert aldrig vil læse i dit herremagasin. Voksne kvinder med unge mænd, jo, jo, det ka' også noget.

1. Hun er moden.

Slut med drama og tudeture. Lange skænderier om det du ikke siger, ikke føler eller ikke gør. Slut med usikkerhed, kropshad og prinsesse-fornemmelser. Den modne kvinde ved, at hendes røv ser stor ud. Det er derfor, hun smækker den op i dit fjæs hele tiden.

Denne artikel er forbeholdt Politikens abonnenter.
For kun 79 kr. om måneden kan du få et abonnement på politiken.dk, og læse alle de artikler du har lyst til.

Allerede abonnent? Log ind

Få fuld adgang til politiken.dk, med inspirerende artikler, opdateret nyhedsoverblik og begavet underholdning. Det tager kun et øjeblik – så er du i gang.

Allerede abonnent? Log ind

Redaktionen anbefaler

Stor guide: Sådan får du den eftertragtede 'mom body'

Hele ugen har netmedierne været fulde af hyldester til det nye mandeideal, 'the dad bod', direkte fra Hollywood og Instagram. Fomo-sektionen er med på moden og iler til med en guide til at få en ægte morkrop.

Del link
Annonce
Mest læste
Dit politiken
Annonce