Elskov. Udstillingen danner ramme for det naturen stiller til rådighed for at optimere mennesket seksuelle nydelse
Foto: Arkiv

Elskov. Udstillingen danner ramme for det naturen stiller til rådighed for at optimere mennesket seksuelle nydelse

Kunstanmeldelser

Besøg byens mest sexede 3. sal

NaturMedicinsk Museum har lavet en intelligent udstilling om naturens afrodisiaka

Kunstanmeldelser
FOR ABONNENTER

Nåmen hvis du er kørt død i akavede cafédates, hvor samtalen er lige så intetsigende som din 42-kroners latte, og hvor gnisterne først springer, når du tænder din opgivende solosmøg på vejen hjem, så hør her:

Næste gang dropper I både kaffen og cafeen. I stedet lægger du stævnemødet på en torsdag mellem klokken 13 og 17. Din date vil undre sig, og den undren bliver ikke mindre, når I mødes på jeres bestemmelsessted: ved bygning 22 på Institut for Lægemiddeldesign og Farmakologi på den naturvidenskabelige campus mellem Jagtvej og Nørre Allé.

Det lyder ikke særligt sexet, nej, og det er det heller ikke endnu, for bygning 22 er en ret anonym etageejendom, hvor væggene runger og farmaceutstuderende går ud og ind. Men bare rolig, I skal nok få varmen.

I tager elevatoren op til 3. sal. Her ligger NaturMedicinsk Museum. En ganske lille institution, der faktisk ikke er et egentligt museum, men det, man i gamle dage kaldte en universitetssamling. Det er blandt landets mindst besøgte udstillingsinstitutioner, med bare 1-2 gæster pr. uge. De få publikummer, der finder herud, har til gengæld fornøjelsen af at se en dybt fascinerende samling fuld af fortællinger.

Prøv Politiken i en måned for 1 kr.

Med et digitalt abonnement får du fuld adgang til politiken.dk og e-avisen leveret hver aften.

Kom i gang med det samme

Mest læste

  • Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce