Annonce
Annonce
Annonce
Mad og drikke
Top. Søren Ejlersen vil have sin kæreste med til Tysklands top tre i tårnet på Christiansborg. - Foto: LÆRKE POSSELT (arkiv)

Ejlersen: »Hellere søndagsfrokost end et uoverskueligt molekylært helvede«

Søren Ejlersen, stifteren af Aarstiderne, vil byde sin kæreste på tyske øl.

Mad og drikke
Autentisk. Anh Le vil tage daten med i skoven og invitere nybegynderen på gademad. - Foto: Mathias Christensen

Anh Le: »Gademad opmuntrer til mere liv og er en god indgang til gastronomien«

Anh Le, kvinden bag Lêlê-restauranterne, guider til Copenhagen Cooking.

Mad og drikke

Brian Lambæk: »Er der nogen bedre måde at forkæle sin kæreste på end en 5-retters dessertmenu?«

Brian Lambæk, medstifter af madbloggen Gastromand, guider til Copenhagen Cooking.

Mad og drikke
purløg galore. Je t'aime på Vesterbro var hyggelig, men fremstod underbemandet. Og så var der drysset purløg på det meste. Dog ikke desserten. - Foto: Peter Klint

Trashy chic Vesterbro-restaurant er tilbagelænet i for højt tempo

Tjenerne pilede stresset rundt i de afslappede opgivelser på Je t'aime.

Mad og drikke
is. Ispindene er ganske enkelt landets smukkeste. Blommesorbeten smager mums. Hver dag er der en ny variant, og det understreger det personlige touch hos Olufs Is. - Foto: Finn Frandsen

Danmarks flotteste pindis findes på Østerbro

'Olufs Is' er en lille oplevelse af fred i samvær med et kvalitetsprodukt.

Mad og drikke
Italiensk. Det kolde kødbræt bestod bl.a. ordinær parmaskinke og søvnig roastbeef. Til gengæld havde den hjemmelavede pasta perfekt bid. - Foto: Finn Frandsen

Smart italiener overbeviser ikke med kul-pasta og udkogt spinat

Nyåbnede Italian By Lantz famler i køkkenet, mens tjenerne famler med smartphones.

Mad og drikke
HipsterGrill. Tommi's Burger Joint (billedet) i Kødbyen laver både bedre og billigere burgere end Gothersgades Hot Buns, der godt kunne være mere slutty. - Foto: Peter Hove Olesen

Burgerbattle: Kødbyens håndburger vinder over Hot Buns' vakuumtilberedte bøf

Tommi's i Kødbyen vinder stort over de store boller i Gothersgade.

Mad og drikke
Tyngde og tradition. Frederiksberg Chokolade matcher i sin indretning fornemt den fine allé. Også isen er helt i top. - Foto: Miriam Dalsgaard

Isens vedhæng er helt på toppen hos Frederiksberg Chokolade

Iscafe på Frederiksberg holder højt niveau. Og ja, der skal guf på vaflen!

Mad og drikke
pause. Caféen Lækkerier på Vedbækgade på Nørrebro har en lille trekantet plads indrettet med blomsterkummer, solskinsgule bænkesæt, borde med voksduge i stærke kulører og høje solsikker på bordene. - Foto: Jacob Ehrbahn

Nørrebro-café jager heden væk med læskende sukkerrørsdrik

Caféen Lækkerier har bragt en lille bid af Sydamerika til Nørrebro.

Flere nyheder

PolitikenPlus
  • Heart of Darkness Republique har udfordret sansernes mester Enrique Vargas til for første gang at skabe et univers, hvor du kan møde din mørke side. Det er en eksklusiv ekspedition for dig ind i mørkets hjerte.

    Pluspris 250 kr. Alm. pris 350 kr. Køb
  • Aarhus Litteraturfestival Prøv det på fransk. Vild med ORD har i år et fransk tema.

    Pluspris fra 45 kr. Alm. pris fra 60 kr. Køb
  • Sympati for Djævelen Nazist? Tysk teater ikon! Mefistomester - om Gustaf Gründgens som finder sig godt til rette og gør karriere under Det Tredje Rige.

    Pluspris 80 kr. Alm. pris 135 kr. Køb
  • Brahms & Sjostakovitj Den franske violinvirtuos Renaud Capucon er solist i Brahms' romantiske Violinkoncert. Sjostakovitjs 1. Symfoni er et af historiens mest overlegne debutværker, skrevet af et nyskabende og flabet geni.

    Pluspris fra 128 kr. Alm. pris fra 180 kr. Køb
  • Teater Momentum Få rabat med dit Pluskort på Teatret Momentum i Odense.

    Pluspris 120 kr. Alm. pris 160 kr. Køb