Annonce
Annonce
Annonce
Mad og drikke
KOK. Marchal åbnede i 2013 med stjernekokken Ronny Emborg som køkkenchef. - Foto: DITTE VALENTE

Hotel d'Angleterre-restaurant er årets bedste

Michelin-restauranten Marchal blev søndag aften kåret som Årets Restaurant af Den Danske Spiseguide.

Mad og drikke
Rustikt. De lyse træborde har ikke dug, og råvarerne er ikke anrettet med pincet på afslappede Gorilla, der laver noget af Københavns bedste bistromad. - Foto: Finn Frandsen

Kødbyens primat rækker ud efter bistrojunglens krone

Ny bistro excellerer i råvarer, tilsmagning og god service til rimelige priser.

Politiken synes
Mad og drikke

Italiensk restaurant vakler mellem elegant enkelhed og vulgær forførelse

Men der er stor kærlighed til hjemlandets køkken på Simoncini i Odense.

Politiken synes
Mad og drikke
Fremragende. Navnlig maden med rådyrpaté og bagt majs, tyttebær og råmarineret fennikel på toppen vakte begejstring hos anmelderen. - Foto: HANS CHRISTIAN JACOBSEN

Spisesalon får balancen frem på hver eneste tallerken

Kählers Spisesalon får meget ud af vinens møde med smørrebrødet

Politiken synes
Mad og drikke
Afslappet. 1+1 er ikke stedet til en romantisk date eller en timelang familiemiddag. Det er forfriskende med et sted, man kan komme forbi til et hurtigt, afslappet måltid. - Foto: Finn Frandsen

Billigt gadekøkken imponerer med usædvanlige retter

1 + 1 Street Kitchen laver fremragende kinesiske gaderetter, som ingen andre steder i...

Politiken synes
Mad og drikke
Substantielt. Fra verdens mest saftige rejer til en både florlet og substantiel dessert. Goma trådte ikke ved siden af en eneste gang, den dag Politikens anmelder kiggede forbi. - Foto: Ditte Valente

Japanske keramiktallerkner leverer små åbenbaringer på række

Goma i Odense laver japansk mad i særklasse.

Politiken synes
Mad og drikke
Portvin. Mormordrikken over alle er rykket ud af skyggen og ind i Kingosgade, der huser både en lingeributik og en bøssekælder. Her er lidt for enhver smag. - Foto: Katinka Hustad

Landets første portvinsbar serverer fine sager

Portvinsbar mangler endnu at bevise, at portvin er til andet end dessert.

Politiken synes
Mad og drikke
Madpris. Adam Price er konferencier ved aftenens uddeling af Årets Ret. - Foto: Frederik Hilmer

Udskifter vinder pris for årets ret

Noma måtte melde afbud og så endte det pludselig med »power to the ...

Mad og drikke
Populært. Yuca Taco's foodtruck, en ombygget VW, er på besøg ved Torvehallerne. Kundernes favorit er overraskende taco med langtidsbraisseret kalvetunge. - Foto: Mads Nissen

Den mexicanske taco buldrer frem i København

På blot et år er der kommet fem spisesteder i København, der serverer tacos.

Flere nyheder

PolitikenPlus
  • Det Dyrebare Ny udstilling på Zoologisk Museum bliver den største i museets historie og viser nogle af dets mest dyrebare skatte.

    Pluspris 150 kr. Alm. pris 200 kr. Køb
  • Den sidste Mozart DR UnderholdningsOrkestret har igennem de sidste 15 år været kendt som Danmarks Mozartorkester. Kronen på værket var udgivelsen af de samlede symfonier i 2013.

    Pluspris fra 250 kr. Alm. pris fra 184 kr. Køb
  • Concerto Copenhagen Det forbløffer mange at flere af Bachs mest elskede værker, blandt dem storværker som messen i h-mol og Juleoratoriet, næsten udelukkende er genbrug af tidligere værker.

    Pluspris 150 kr. Alm. pris 180 kr. Køb
  • Donka Fantasi, drømme og et helt nyt greb om det klassiske teater får frit løb i ?Donka?.

    Pluspris fra 245 kr. Alm. pris fra 295 kr. Køb
  • 'Dyret' - Carsten Bang Carsten Bang lufter de dyriske lyster i sit nye one man show 'DYRET!'

    Pluspris 180 kr. Alm. pris 225 kr. Køb