Annonce
Annonce
Annonce
Musik

Smukfest præsenterer kongerne af nullerne

Bikstok Røgsystem, Mew og Saybia var blandt det forrige årtis største danske navne. Nu dukker de op igen - på Skanderborg-festivalen.

Gem til liste

Smukfest har netop offentliggjort 10 nye navne, og festivalen i Skanderborg kan blandt andet offentliggøre, at Mew vil give deres eneste sommerkoncert i 2013 på Smukfest.

Desuden kommer Saybia og giver deres eneste jyske koncert i år, og Bikstok Røgsystem, der ikke har spillet live siden 2009, har sagt ja til en håndfuld sommerkoncerter i år – blandt andet på scenen i skoven.

Derudover er festivalen glad for at kunne præsentere Niklas, Beth Hart, The Raveonettes, Dúné, Nabiha, Danser med Drenge og The Blue Van.

150 koncerter venter
I alt præsenterer Smukfest 2013 mere end 150 internationale og danske navne med Kings of Leon og Avicii som foreløbige hovednavne.

LÆS OGSÅGætteleg afslører: Kongerne af stadionrock rammer Skanderborg

Tidligere har festivalen i den skanderborgensiske bøgeskov offentliggjort Thomas Helmig, When Saints Go Machine, Marie Key og Savage Rose til 2013-programmet.

I dag går starten i øvrigt på KarriereKanonen 2013 – hvor en af årets nyskabelser er, at hele finalen afholdes på Smukfests Live Camp, på KærligHeden i Skanderborg, tirsdag den 6. august.

Men KarriereKanonen er også muligheden for at få airplay i DR, rådgivning, spillejos og i det hele taget en chance for at få karrierestøtte på højt plan.

PolitikenPlus
 • Bora Bora Få rabat med Plus på Bora Bora i Aarhus.

  Pluspris 110 kr. Alm. pris 140 kr. Køb
 • Koncerten ?Koncerten? er en fysisk ekspressiv og grotesk historie om et orkester, der gør oprør mod hierarkiet.

  Pluspris 80 kr. Alm. pris 125 kr. Køb
 • Concerto Copenhagen Det er med stor glæde, at vi denne gang kan præsentere et komplet sæsonprogram for efterår 2013 og forår 2014.

  Pluspris 150 kr. Alm. pris 180 kr. Køb
 • Teatret Svalegangen Få rabat med dit Pluskort på Teatret Svalegangen i Aarhus.

  Pluspris 145 kr. Alm. pris 190 kr. Køb