Annonce
Annonce
Musik For abonnenter

Robbie Williams sender sin karriere ud i forlænget spilletid med nyt album

Robbie Williams har vist glemt, at det var frækhed, der gjorde ham til noget særligt.

Man skal ikke mange stormsusende minutter ind i Robbie Williams nye album for at vide, hvad han mener med titlen ’Take the Crown’.

De 13 nye sange er ikke en resigneret opfordring til andre om at overtage poptronen, Williams engang sad enevældig på. Han er her for selv at tage tronen tilbage.

The magic was leaving me
Ihærdigheden buldrer i den indledende pophymne ’Be a Boy’, hvor Williams synger: »They say it was leaving me/ The magic was leaving me/ I don’t think so«.

Jamen, så bevis det da! Og det forsøger den trinde englænder med det flabede glimt i øjet at gøre i de følgende 52 minutter.

LÆS OGSÅ Take That-stjerner beskyldes for skattefiduser

Målrettet og uden vaklen i stemmen på en bombastisk anlagt popplade, der i produktion og schwung er skabt til at spile sportsarenaer ud og skabe det kollektive sus, der skyller ned over fodboldtribuner i hjemlandet hver lørdag eftermiddag.

Den store lyd er et skalkeskjul
Entertaineren i Williams er gennemprofessionel, men den store lyd er et skalkeskjul for de knap så store sange, og når den pompøse poplyd har lagt sig, og den lille håndfuld catchy omkvæd er klinget af, er jeg mere i tvivl end overbevist om, hvad Robbie Williams egentlig vil med sin popkarriere.

LÆS OGSÅRobbie siger farvel til Take That igen

Andet end sende den ud i forlænget spilletid.

Den 38-årige Robbie Williams gør på sit niende album ikke comeback som popkonge, men han falder heller ikke igennem.

Abonnér og få fuld adgang til artiklen, samt alt på politiken.dk for 66 kr. per måned.

Allerede abonnent? Log ind

Del link
Annonce
Mest læste
Dit politiken
Annonce