Annonce
Annonce
Musik For abonnenter

Rolling Stones-opsamling viser forfriskende holdbarhed

Veteranerne er aktuelle med to dokumentarfilm og opsamlingsalbummet 'Grrr'. Hør det her.

På et tidspunkt under nogle få, men tumultariske dage i Irland i 1965 undrer Mick Jagger sig over, at Rolling Stones havde holdt sammen så længe og var kommet så langt!

Gruppen havde kun eksisteret i tre år, da den unge fotograf Peter Whitehead fik lov at lade sine kameraer rulle i noget nær døgndrift undervejs på den lille turne.

I år kan Rolling Stones fejre rockens første 50-års jubilæum. Det sker med udgivelsen af den fine dokumentarfilm fra Irland, ’Charlie Is My Angel’, som dengang blev skrinlagt, gruppens egen dokumentarfilm ’Crossfire Hurricane’ og jubilæumssmykket – bokssættet med endnu en runde greatest hits, ’GRRR!’

LÆS OGSÅDet her vidste du (måske) ikke om Rolling Stones

Den røde tråd
To nye numre er tilføjet. Både den halsstarrigt energiske bluesrocker ’Doom & Gloom’, der i løbet af fire minutter byder på seksuelle referencer, druk, selvbiografi og forsigtig samfundskritik, og den mere komplekse, langsommere ’One More Shot’ står distancen.

Den første er en klassisk, opløftende Jagger-sang, mens den anden med den løst svajende, beskidte rytmeguitar i slowmotion emmer af Keith Richards.

Abonnér og få fuld adgang til artiklen, samt alt på politiken.dk for 66 kr. per måned.

Allerede abonnent? Log ind

Del link
Annonce
Mest læste
Dit politiken
Annonce