Annonce
Annonce
Musik For abonnenter

I Got You On Tape-forsanger viser tænder på soloalbum

Men Jacob Bellens måtte godt have vist endnu mere.

Han er en fast bestanddel af Vesterbro i København på samme måde som spillestedet Vega, Enghave Plads og Istedgade er det.

Det er her, den danske sanger og musiker Jacob Bellens bor. Her, han traver gaderne tynde. Og her, han skriver sine sange. Her, han som en anden Kirsten Giftekniv fører ord sammen på et fasttømret udvalg af bydelens cafeer.

Og det er selvfølgelig også i en nedlagt maltfabrik på Vesterbro, at Bellens’ første soloalbum, ’The Daisy Age’, er blevet til.

Lavt til loftet
Det er et roligt album. Som rent musikalsk ligger en lille flig nærmere hans virke i folkduoen Murder, som Bellens bestyrer sammen med guitaristen Anders Matthiesen, end den minder om den velturnerede og stringente rockmusik, Bellens står i front for i rockbandet I Got You On Tape.

LÆS OGSÅMurders lyse tvilling spiller på Amager

Men hvor der både her og hos Murder ikke sjældent er højt til loftet i lange, forførende glimt, må man som lytter af ’The Daisy Age’ dukke sig behørigt for ikke at hamre hovedet mod loftsbjælkerne.

For det er et album med forbløffende lavt til loftet. Lyder det skidt? Det er det ikke. Snarere er det et resultat af et valg, Bellens har truffet i samarbejde med sin producer og samarbejdspartner, Anders ’Ormen’ Christophersen, om, at sangene skulle indspilles live.

Abonnér og få fuld adgang til artiklen, samt alt på politiken.dk for 66 kr. per måned.

Allerede abonnent? Log ind

Del link
Annonce
Mest læste
Dit politiken
Annonce