Kloster. Omslaget til 'Half dream, half epiphany'.
Foto: Target

Kloster. Omslaget til 'Half dream, half epiphany'.

Anmeldelser, cd-beat

Kloster leverer små mirakler på det tredje album

Det er dansk, det er kristent og så kan det noget ganske særligt. Nyt album fra det kristne orkester Kloster.

Anmeldelser, cd-beat
FOR ABONNENTER

Titlen, ’Halv drøm, halv åbenbaring’, går på indholdet, men kan for min skyld også karakterisere kvaliteten på Klosters tredje og fineste album til dato.

Den kristne danske beatundergrund er ikke stor. Til gengæld udgøres den blandt andet af de to fornemme bands Hymns From Nineveh og Kloster, der regelmæssigt betager med himmelstræbende musik, jordbunden instrumentering og en insisteren i følelsesregistret, man godt kan kalde inderlig uden at kløjes i det.

Hvor kristen rockmusik historisk har haft flest fesne konnotationer, har både Jonas Petersen fra Hymns og Klosters Mikael R. Andreasen demonstreret, at kombinationen tværtom kan udgøre en helt særlig gave.

Efter debuten med ’The Waves and the Wind Still Hears His Voice’ (2011) og den dansksprogede ’Ni salmer og en aftensang’ fra 2012 vender Kloster tilbage med et album, de har taget nogle års tilløb til, med markant større musikalske ambitioner. ’Half Dream, Half Epiphany’ udkommer således helt rimeligt også i USA på plademærket Burnt Toast, der også har udsendt Sufjan Stevens.

Bestil inden 3. oktober: Få ubegrænset adgang resten af 2017 for kun 299 kr

Eller prøv én måned for 1 kr.

Kom i gang nu

Mest læste

  • Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

    Tysk valg: Målinger og sæder

Annonce