u-vending. Efter næsten 4 års albumpause vender Rihanna overraskende tilbage med et album, der er mere avantgardepop end hitlistemateriale.
Foto: Rich Fury/AP

u-vending. Efter næsten 4 års albumpause vender Rihanna overraskende tilbage med et album, der er mere avantgardepop end hitlistemateriale.

Ballademageren Rihanna udforsker sin stemmes yderområder på ny plade

Uden varsel udgav popstjernen Rihanna torsdag albummet 'Anti', der ikke så meget som smugkigger mod hitlisten.

Anmeldelser, cd-beat
FOR ABONNENTER

Rihanna er fuld af overraskelser. Da det har summet af rygter og forventninger i flere måneder, var det ikke det store chok, da den 27-årige popstjerne uden videre udgav sit

ottende album, ’Anti’ torsdag morgen. Den strategi har verden vænnet sig til. Nej, den store overraskelse er Rihannas markante skift i temperament, den eksperimenterende sangstil og de store udeladelser på ’Anti’.

Efter at have varmet op til albummet sidste år med den pistolskydende hiphopbanger ’Bitch Better Have My Money’ og gennem 10 år opbygget et ry for at ramme hitlisten som et aerodynamisk missil, er hverken den sang eller andre optræk til førstepladser til at finde på ’Anti’.

I stedet har Rihanna valgt at fylde lungerne med sød røg og udforske sin stemmes yderområder på en samling stenede ballader og en enkelt coverversion af det psykedeliske rockband Tame Impala. Så har man hørt det med. Rihanna har lavet en anti-Rihanna-plade.

Prøv Politiken i en måned for 1 kr.

Med et digitalt abonnement får du fuld adgang til politiken.dk og e-avisen leveret hver aften.

Kom i gang med det samme

Mest læste

  • Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce