Annonce
Annonce
Musik For abonnenter

Rihanna gav Herning en ujævn lapdance

Sangerinden viste fredag aften, hvorfor hun er en af verdens allerstørste popstjerner lige nu.

Det var liret, overdrevet og professionelt ned til mindste detalje, da Rihanna indtog Herning fredag aften.

Med en stor garderobe af små kjoler, et kæmpe orkester og en dansetrup, der alle sammen spjættede og spillede mellem de konstant skiftende kulisser, gigantiske roterende skærme og rullende kæmpemuslinger forvandlede Rihanna sig fra lille uskyldig pige til strandfestens frække forfører og en farlig dukkefører i dark roomet.

Og imponerende nok, kunne hun med lethed synge sig gennem hele galleriet af udtryk, der følger med hendes forbløffende stime af klokkeklare hits.

LÆS OGSÅ Sexbomben blev stjerne ved et tilfælde

Men det er som bekendt netop i detaljen, at djævlen gemmer sig. Og netop det enorme maskineri af koreografi og kostumeskift bandt i store dele af koncerten Rihannas timing og koncentration, mens et ellers optændt publikum måtte finde sig i rollen som betalende statister.

Man kommer ikke mere til stede i Herning, selv om man råber ’Hørning’ syvogtyve gange ud til publikum, når man samtidig følger det skema, der tydeligvis bliver brugt fra Baltimore til London.

Stemmen på den 23-årige Rihanna vaklede lidt i det overlæssede lydbillede, da koncerten åbnede med en version af den energiske eurodancehymne ’Only Girl (In the World)’, der ikke nåede det niveau, nummeret har.

Pangfarver og fest
Men allerede under ’Disturbia’ var sikkerheden tilbage i Rihannas og hitekspressen sat på skinner med kurs mod den første markante forvandling.

Abonnér og få fuld adgang til artiklen, samt alt på politiken.dk for 66 kr. per måned.

Allerede abonnent? Log ind

Del link
Annonce
Mest læste
Dit politiken
Annonce