Annonce
Annonce
Musik For abonnenter

Hårdtarbejdende Springsteen fandt aldrig magien

Parkens lydforhold sugede fortryllelsen ud af den 63-årige rockmaestro.

Jeg har mange små ritualer og hjemmelavede tommelfingerregler med i baghovedet, når jeg går til koncert.

Og tirsdag aften på plænen i Parken i København 30-40 meter fra den yderste scenekant fik jeg en ny med hjem til samlingen: Jeg har haft en god aften, hvis manden foran mig tysser på mig nogle gange undervejs.

Men hvad kunne jeg gøre? Det var jo ingen stille andagt, vi var vidner til.

Ingen torsdagskoncert, hvor fortørnede koncertgængere flyver hjem til tasterne efter endt applaus for at skrive harmdirrende læserbreve om at andre mennesker er nogle jubelidioter, der rejser sig op for at klappe alt for ofte.

Hårdtarbejdende og smukt svedende
Det var en rockkoncert. Og det er nu engang ret beset nærmest fysisk umuligt at have andet end en god aften, når man er i selskab med Bruce Springsteen og hans E-Street Band.

LÆS OGSÅPolitiken.dk i Parken: »Ønskekoncert med verdens bedste underbid«

Det er som oftest koncerter man forlader med en underlig følelse af, at der rent faktisk er en mening med galskaben, bare sådan helt overordnet.

Men tirsdag aften blev det aldrig helt til mere end en god aften i selskab med en af verdens mest karismatiske, hårdtarbejdende og smukt svedende 63-årige rockmaestroer, der findes.

Magien blev væk
Magien fra Roskilde Festivals Orange Scene sidste år kiggede aldrig forbi. Det satte et indledningsvis lidt stift band en tidlig kæp i hjulet på.

Nok er Bruce Springsteen mange gode ting. Men at han trods al sin bjergtagende karisma også godt kan virke en smule stivbenet og træt, demonstrerede den 63-årige frontmand ufrivilligt under koncertens lidt vaklende begyndelse.

Abonnér og få fuld adgang til artiklen, samt alt på politiken.dk for 66 kr. per måned.

Allerede abonnent? Log ind

Del link
Annonce
Mest læste
Dit politiken
Annonce