Annonce
Annonce
Scene

Anmelderne jubler over »åndenødsfremkaldende« komiker

Lasse Rimmers nye oneman-show får flere steder en strålende modtagelse.

Gem til liste

»Åndenødsfremkaldende rimmerier«.

Så kontant sammenfatter Politikens anmelder Henrik Palle Lasse Rimmers nye show 'Komiker'.

»Han er teknisk overlegen, cool og i stand til at anvende alle redskaber i komikværktøjskassen. Og så besidder han et nærvær, der får publikum til at føle, at han faktisk interesserer sig for deres reaktioner«, skriver Henrik Palle, som tildeler 'Komiker' fem hjerter. Og fortsætter:

»Hans lynende intelligens sætter ham i stand til at improvisere på et sprogligt meget højt artikulationsniveau, så man næsten ikke er i stand til at afgøre, om han ad libber eller afvikler skrevet materiale«, skriver Henrik Palle i anmeldelsen, der kan læses i sin helhed i dagens papirudgave af Politiken.

LÆS OGSÅGuide: Her kan du få et billigt grin

Rimmer er en klog mand. Og ved det godt selv. Men han er heldigvis også en sjov mand

Henrik Queitsch, Ekstra Bladet

Ros i provinsen
Også i flere andre medier er der stor ros til 'Komiker'.

»Hylende morsomt.« skriver Nordjyske Stiftstidende, som giver fem stjerner.

»Lasse Rimmer har en formidabel timing, et ordforråd en dansklærer kan få rejsning af... Fabelagtigt«, mener Fyens Stiftstidende, der også giver fem seks stjerner.

Herning Folkeblad er ligeledes begejstret.

»Så sjovt, at det indimellem trak tårer i øjenkrogene«, skriver avisen.

LÆS OGSÅ Ekspert: Komikerkrigen er som en boksekamp

En klog og sjov mand
'Komiker' er Lasse Rimmers andet oneman-show. Hans første oneman-show havde titlen 'Nævenyttig'.

'Komiker' handler, ifølge Lasse Rimmer selv, om »at opdage, hvor fedt det er at være til grin for resten af børnehaveklassen allerede som 5-årig sokkedukkefører, og så bruge resten af livet på at holde fast i den følelse. Et show om lysten til at pege fingre af alt og alle, men især af sig selv«.

Det kommer der altså tilsyneladende ret mange sjove ting ud af. I Ekstra Bladet får Lasse Rimmers nye show fire stjerner.

»Rimmer er en klog mand. Og ved det godt selv. Men han er heldigvis også en sjov mand. Med en uforlignelig timing, der ofte gør vittighederne sjovere, end de egentlig er. Og et ordforråd som de fleste af hans ligesindede må misunde ham«, skriver avisens anmelder Henrik Queitsch.

FACEBOOKBliv ven med IBYEN

PolitikenPlus
 • Diaboluskoret ?Måske en Martsnat? er en årstidssuite med ny musik for kor og jazzkvartet.

  Pluspris 75 kr. Alm. pris 150 kr. Køb
 • Cosi Fan Tutte - Forsang Kom til Forsang og omtale på denne sommers friluftsopera på Opera Hedeland som er Mozarts komiske og dramatiske opera om troskab, 'Cosi fan tutte'.

  Pluspris 75 kr. Alm. pris 150 kr. Køb
 • Oh The Happy Journey Ars Nova dirigeret af Paul Hillier præsenterer musik til livets rejse - en begyndelse, en midte, en slutning.

  Pluspris 95 kr. Alm. pris 120 kr. Køb
 • Bente Klarlund Pedersen Hun har modtaget DR?s Rosenkjærprisen, men er også anerkendt vidt og bredt for sin forskning på Rigshospitalet.

  Pluspris 156 kr. Alm. pris 195 kr. Køb
 • Den Danske Strygekvartet Den Danske Strygekvartet giver os alle 1?erne. De første strygekvartetter af den sonningpris-aktuelle Adés samt tre af vores største danske komponister.

  Pluspris 300 kr. Alm. pris 375 kr. Køb