Liberal Alliance får stryg i en tekst af Vase & Fuglsang. Den er måske nok letbenet, men pointen til gengæld ganske hård, fordi den er så sand.
Foto: Henrik Petit

Liberal Alliance får stryg i en tekst af Vase & Fuglsang. Den er måske nok letbenet, men pointen til gengæld ganske hård, fordi den er så sand.

Scene

4 hjerter: Cirkusrevyen byder på skarp satire, men også en del flovsere

Cirkusrevyen indeholder fine elementer, herunder Lise Baastrups parodi på Inger Støjberg. Men der er lovligt meget fesent klumpspil, desværre.

Scene
FOR ABONNENTER

Det er svært at have noget imod årets udgave af Cirkusrevyen. For den har det hele: masser af skæg og ballade, dygtige dansere i flot koreografi, skarp satire over tidens dårskaber og veloplagt fyldstof.

Hele molevitten er eksekveret med en stringens og en entusiasme, man ikke kan dadle. Og det meste af materialet er af høj, høj kvalitet, ligesom scenografi og musik sidder i skabet. Den nyfremfundne panamahat af for det.

Og det er en udelt fornøjelse at spadsere turen fra Klampenborg Station til teltet på Bakken; den syreskarpe duft af nyudsprungen bøg og synet af egens blade, der som små skorpioner langsomt kryber mod at folde sig ud på træernes grene, stemmer sindet mildt, så man er til fals for selv de mest letkøbte vitser.

Ikke desto mindre forlader man forestillingen med en lillebitte plet af skuffelse i maven. For ja da, for pokker var det da sjovt en stor del af tiden. Sine steder var satiren også stærk og skarp. Men der manglede lige det sidste ekstra drøn af et nummer, der gør forskellen mellem en god revy og en fremragende ditto.

Tid til at investere i din kulturelle kapital?

Prøv Danmarks førende kulturavis med dagligt kulturtillæg i en måned for 1 kr.

Kom i gang med det samme

Mest læste

  • Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce