Trods pænt tøj og professionel attitude letter Nikolaj Stokholms show ikke for alvor.
Foto: Hans Bach

Trods pænt tøj og professionel attitude letter Nikolaj Stokholms show ikke for alvor.

Scene

Nikolaj Stokholm er en teknisk dygtig komiker, men banaliteterne står desværre i kø i nyt show

Nikolaj Stokholms første store show vidner om teknisk talent og professionalisme, men oplæggene er for lange, leveringen overgjort, og først til sidst falder pointerne tæt og godt.

Scene
FOR ABONNENTER

Det er en lille smule morsomt, når Nikolaj Stokholm – kendt fra komedie-serien ’Sjit Happens’ på TV 2 Zulu og flere andre formater i det mediale farvand – fortæller om, hvorledes han i sin barndom om søndagen sammen med sin bror blev placeret på vejen med en is i hånden og så kunne se på enten forbipasserende Post Danmark Rundt-cykelløb med Bjarne Riis og andre af datidens stjerner eller nazioptog med Jonni Hansen og andre af datidens toneangivende nynazister.

Den 27-årige komiker i det nydelige dobbeltradede (Armani-?) og gangsterstribede jakkesæt gør sig dygtigt umage for at efterligne et isspisende barn – eller er det en lama?

Men da det meget lange oplæg er til ende, og pointen viser sig at være en sammenligning mellem cykelløb og nazioptog, fordi der ikke er sorte med i nogle af delene, fiser det ud i sandet. For det er ganske enkelt ikke et forhold, der er iøjnefaldende nok til at bære en joke med så lang en indkørsel.

Og sådan er det med en stor del af materialet i showet. Nikolaj Stokholm tager udgangspunkt i sin opvækst som synshandikappet, meget bleg dreng i Greve på den københavnske vestegn i 1990’erne.

Tid til at investere i din kulturelle kapital?

Prøv Danmarks førende kulturavis med dagligt kulturtillæg i en måned for 1 kr.

Kom i gang med det samme

Mest læste

  • Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce