Henrik Zangenberg og Henriette Katrine Lund snyder med den største elegance i forestillingen ’Hokus Pokus’. For det er vel fup?
Foto: Zangenbergs Teater

Henrik Zangenberg og Henriette Katrine Lund snyder med den største elegance i forestillingen ’Hokus Pokus’. For det er vel fup?

Teateranmeldelser

Anmeldelse: Svindel og humbug! Men trylle, det kan de på Zangenbergs Teater

Det er det rene fup ved højlys dag, det der foregår på Zangenbergs Teater i disse uger, men man keder sig ikke.

Teateranmeldelser
FOR ABONNENTER

Det kører på rutinen og de blankslidte trylletricks i Abdullah Hansens omrejsende familieshow, men hvad gør det, når ’Den dansende stok’ stadig begejstrer og ’Den svævende dame’ poserer og imponerer som snorlige streg i luften?

Iført rødvelourfez og ditto vest inkarnerer Henrik Zangenberg ’illusionisten’ af den gamle skole. Tryllekunstneren, der bare elsker at lave numre for numrenes skyld og for det kollektive gisp, det giver, når et lille stykke slattent tovværk omsider makker ret: »Rebet er nu stift – af skræk!«.

Underligt, at dramatikeren Niels Grønne ikke driver mere rovdrift på tryllekunstnerens komiske fagterminologi i en tekst, der alligevel ikke vil så frygtelig meget andet end at trylle.

Jo, der er et generationsopgør under optræk, eftersom Abdullahs ’yndige assistent’ i virkeligheden er den yndige datter Nanna, som er træt af at være artig rekvisit i faderens bedagede show.

Tid til at investere i din kulturelle kapital?

Prøv Danmarks førende kulturavis med dagligt kulturtillæg i en måned for 1 kr.

Kom i gang med det samme

Mest læste

  • Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

    Få valg-overblikket i otte grafikker

    Ved hvilket valg eksploderede SF's popularitet? Hvordan overtog DF det kommunale danmarkskort som landets tredjestørste parti? Se det og meget meget mere her

    Grafik: Dengang SF kollapsede og DF eksploderede

    Ved hvilket valg eksploderede SF's popularitet, og hvordan overtog DF det kommunale danmarkskort som landets tredjestørste parti? Se det og meget meget mere her

Annonce