Henrik Zangenberg og Henriette Katrine Lund snyder med den største elegance i forestillingen ’Hokus Pokus’. For det er vel fup?
Foto: Zangenbergs Teater

Henrik Zangenberg og Henriette Katrine Lund snyder med den største elegance i forestillingen ’Hokus Pokus’. For det er vel fup?

Anmeldelse: Svindel og humbug! Men trylle, det kan de på Zangenbergs Teater

Det er det rene fup ved højlys dag, det der foregår på Zangenbergs Teater i disse uger, men man keder sig ikke.

Teateranmeldelser
FOR ABONNENTER

Det kører på rutinen og de blankslidte trylletricks i Abdullah Hansens omrejsende familieshow, men hvad gør det, når ’Den dansende stok’ stadig begejstrer og ’Den svævende dame’ poserer og imponerer som snorlige streg i luften?

Iført rødvelourfez og ditto vest inkarnerer Henrik Zangenberg ’illusionisten’ af den gamle skole. Tryllekunstneren, der bare elsker at lave numre for numrenes skyld og for det kollektive gisp, det giver, når et lille stykke slattent tovværk omsider makker ret: »Rebet er nu stift – af skræk!«.

Underligt, at dramatikeren Niels Grønne ikke driver mere rovdrift på tryllekunstnerens komiske fagterminologi i en tekst, der alligevel ikke vil så frygtelig meget andet end at trylle.

Jo, der er et generationsopgør under optræk, eftersom Abdullahs ’yndige assistent’ i virkeligheden er den yndige datter Nanna, som er træt af at være artig rekvisit i faderens bedagede show.

Bestil inden 3. oktober: Få ubegrænset adgang resten af 2017 for kun 299 kr

Eller prøv én måned for 1 kr.

Kom i gang nu

Mest læste

  • Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

    Podcast: Esther levede i to timer

    Hør Marianne og Stephan fortælle om at miste deres datter, Esther, der blev født alt for tidligt.
    Om sorgen, tomheden og om ikke at blive opfattet som forældre.

    Lyt til 'Mit usynlige barn, Esther'Plus En - Politikens podcast om livet med børn

Annonce