Live. Når samtaler er live, er den ægte, for der kan det gå galt. Det siger kanalchef Mikael Bertelsen i Politikens nye podcast fra Heartland Festival.
Foto: DITTE VALENTE

Live. Når samtaler er live, er den ægte, for der kan det gå galt. Det siger kanalchef Mikael Bertelsen i Politikens nye podcast fra Heartland Festival.

Live

Live Podcast: Martin Krasnik & Mikael Bertelsen

NY PODCAST: Politiken Live er der, hvor vi gør avisen levende. Politiken Live Podcast er til gengæld der, hvor vi giver jer mulighed for at høre noget af det, der netop sker live i hele Danmark.

Live

Det ene skal ikke stå i stedet for det andet, men med Politiken Live Podcast kan du bl.a. høre eller genhøre en TALK fra Heartland Festival på Egeskov Slot. Den første er med journalist Martin Krasnik, kanalchef fra Radio24syv Mikael Bertelsen og kulturchef for Kähler Ane Cortzen.

I denne første udgave af Politiken Live Podcast kan du høre de tre tale om samtalen - og særligt den offentlige af slagsen:

»Den offentlige samtale er til dels indstuderet, den er begrænset af tid, og der er aftalt på forhånd, hvad man skal tale om,« indleder Ane Cortzen og fortsætter: »Derfor kan den offentlige samtale aldrig blive ligesom den ægte samtale«.

Det er den offentlige samtale, der bliver ført på Egeskov Slot, og det er også den, Martin Krasnik, Mikael Bertelsen og Ane Cortzen selv fører på tv og i radio. Vi har klippet en TALK sammen til jer – så kom med ind i TELTET på Heartland Festival med Politiken Live Podcast den næste halve times tid.

Medvirkende fra Heartland Festival: Martin Krasnik, Mikael Bertelsen og Ane Cortzen.

Redaktion: Anne Gregersen, Vanessa Christophersen og Katrine Hornstrup Yde.

Hør den første udgave af Politiken Live Podcast her:

Hør de kommende afsnit af Politiken Live Podcast på politiken.dk/live eller i Politikens app 'Politiken Podcast', som kan hentes i app store.

Mest læste

  • Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce