Annonce
Annonce
Mad
Buffet. Øverst Hangikjöt (røget lam) og Hrútspungar (væddertekstikler). I midten fra venstre Lifrarpylsa (leverpølse), Blóðmör (blodbudding), Hákarl (fermenteret haj) og nederst Svið (kløvet fårehoved). Foto: The blanz

Gør som islændingene: Spis rådden haj til Island-England-kampen

Island er berømt for fantastisk lammekød, friske fisk og hotdogs, men også 'verdens værste ret' - her er inspiration til serveringen under kampen.

Mad
SJÆLDEN. Det er en smukt udviklet hvidvin, der vinder denne uges vintest. Foto: Miriam Dalsgaard (arkiv)

Ugens vintest: 6 sjældne glas til smuk, fransk hvidvin

Der er både 6 glas til en hvid Bordeaux og et godt køb på en frascati i den billige...

Opskrifter
FRISTELSER. Med udgangspunkt i en simpel grunddej giver Maja Vase dig opskrifterne på 4 skønne sommerkager. Foto: Maja Vase

Maja Vase: Tryl én dej om til fire fine sommerkager

Skyd genvej til sommerens kagebord. Lav en grunddej og brug den til fire vidt ...

Mad
Nedkøling. Kold suppe er godt på varme dage. Foto: Mette Mølbak

Opskrift: Køl ned med lynhurtig gazpacho

På varme sommerdage er den bedste mad kold. Her er madredaktør Mette Mølbaks ...

Byliv
Ribs. Warpigs kommer forbi Copenhell med deres autentiske Texas-BBQ. Foto: Warpigs

Stil den djævelske sult: Det skal du spise på Copenhell

Der er ingen grund til at spise flagermus på årets festival der starter i dag.

Mad
Gør det selv. Engang lavede enhver hus- holdning sine egne pølser. Og nu skal vi lære at gøre det igen, mener Meyers Madhus. Foto fra bogen

4 hjerter: Meyers glimrende introduktion til pølsemageriet

Det er højsæson for grillpølser - og hvorfor ikke selv stoppe tarmen. Ny kogebog...

Politiken synes
Mad
 Foto: Janus Engel (arkiv)

Så nemt er det at lave din egen tonic til GT'en

Din gin og tonic bliver milevidt bedre, hvis du laver din egen tonic - det tager ikke...

Mad
Pølsejagt. Martin blev slemt skuffet første gang han fik en hot dog i New York. Derfor producerer han i dag pølser efter dansk forbillede til amerikanerne. Foto: Birgutte Borup

Martin er pølse-pionér i New York

Martin Høedholt har givet sig selv titlen pølsepionér og kæmper passioneret for at få...

Opskrifter
ØSTERS. Gratinerede østers er nem og lækker grillmad. De kan også laves i ovnen. Skru da helt op for ovnens varme, og slå grillfunktionen til. Foto: Nadia Mathiasen

Her er de bedste opskrifter på smovs i skaldyr

Midsommer er nær, og den oplagte gæstemad er skaldyr. Her er madskribent Nadia ...

Nyt om mad
Velbekomme. Ramen som Joe Kimura laver det. Foto: Sune Højrup Bencke

Ramen: Sådan laver du den mest hypede ret i det københavnske restaurantliv

Politiken Mad har haft en ramenkok på besøg i køkkenet, så vi kunne lære at lave den...

Mad
Entreprenant: »Vi mangler bare at bygge vores slagteri - så kan vi det hele, så har vi konceptet«, siger Jørgen Christensen. Foto: Lars Dahlager

Bornholmsk superpølsemager laver slagteri, øl og 'iberiske' skinker

Jørgen Christensens 'Hallegaard' er blevet en af landets mest innovative ...

Flere nyheder