Annonce
Annonce
Mad
Glæde. Folkene bag Kadeau modtager deres første Michelinstjerne i 2013. Fra venstre Rasmus Kofoed, Nicolai Nørregaard og Magnus Høegh Kofoed - Foto: Jens Dresling

Bornholmerrestaurant er blevet Danmarks hotteste

Kadeau rammer tidens ånd rent og bejler til to michelinstjerner, mener flere anmeldere.

Restauranter
Naturlig. Kiks med spæde syltede grankogleskud, hyldeblomst og molboøsters. - Foto: Mads Nissen

Seks hjerter til Kadeau: Her smager selv grankogler fantastisk

Restaurant Kadeau har som ingen anden dansk restaurant en evne til »at dyppe ...

Politiken synes
Mad
Bid til bolle. Farmors fastelavnsboller er opgraderet med god chokolade og ægte vanilje. - Foto: Marie Holm

Her er fastelavnsbollen, der slog benene væk under Claus Meyer

Madskribent Marie Holm bager boller efter farmors opskrift - og de imponerer Claus...

Mad
Favorit. Frikadeller ligger blandt danskernes ti mest spiste middagsretter. Den er på ingen måde overhalet af mellemøstlig mad, men af pizza. - Foto: Peter Hove Olesen

Grisen er overhovedet ikke truet dansk kulturarv

Den danske madkultur ændrer sig hele tiden. En dag vil udviklingen måske endda gå ud...

Vin
Hvid. Denne uges vinder af vintesten er en Riesling fra Østrig. - Foto: Miriam Dalsgaard (arkiv)

Vintesten: Hvidvin fra Østrig er ugens bedste køb

Østrig er et lille vinland, men deres riesling er på verdensklasseniveau.

Mad
Rosenkål. Ditte Ingemann laver rosenkålen som salat med granatæble og valnødder. - Foto: Ditte Ingemann

Lær at elske hadegrøntsagen

Kan du heller ikke lide rosenkål? Prøv med denne opskrift.

Anmeldelser
Vin. Christian Thorsholt Jacobsen er skarp til at udvælge gode og overraskende vine. - Foto: Mads Nissen

På bistroen Anarki er der smørmøre kalvehaler og duft af våde Speedos

Ny god bistro strammer madens brune tryghed op med et skarpt vinkort.

Politiken synes
Mad
Sylt. Se hvordan du selv fermenterer derhjemme. - Foto: Tobias Selnæs Markussen

Lyn-fermenter derhjemme

Kokken Thomas Rode viser, hvordan du let nemt og enkelt kommer med på den nye ...

Mad
Pres. »Først i disse år er det ved at gå op for os, at Noma er blevet sådan et fænomen. Når vi kommer rundt i verden, så er der rigtig mange mennesker, der gerne vil opleve, det der skal ske. Men det er også et enormt pres«, sagde René Redzepi i et interview med Politiken i november - Foto: Joachim Adrian
Fødevarer
mindre. Magnum Classic er en af de is, der bliver mindre fra foråret. - Foto: MADS NISSEN

Magnum og Cornetto skrumper til foråret

Producenten Unilever har besluttet, at alle deres is skal være under 250 kalorier.

Mad
Faderfigur. Hvis man gerne vil tjene penge på sit personlige brand, så er det en god idé at studere, hvad denne mand har gjort. - Foto: PR

Kendte kokke bliver isenkræmmere og storsælger pander og chiliketchup

Titlen som landskendt kok åbner døren til en lukrativ verden.

Flere nyheder