Annonce
Annonce
Opskrifter
Foto: Line Klein

Sådan laver du lækkerier med den franske savojkål

Savojkålen med franske aner kan nydes hele efteråret og langt hen på vinteren.

Restauranter
Styr på det. Med sine helt egne koder og sin store personlighed er Bistro59’s vært så kompetent, at hun er en del af regningen værd. - Foto: Cathrine Ertmann

Bistro i Aalborg serverer fransk mad i nordjysk øjenhøjde

Aalborg har fået en ægte pariserbistro med en exceptionelt god vært.

Politiken synes
Opskrifter
Sæson. Kantarelsæsonen er i gang og supermarkederne bugner af de små gyldne svampe. - Foto: Columbus Leth

3 lækre retter med skovens guld, som du kan plukke nu

Bliv inspireret af tre anderledes opskrifter på kantareller, som er i sæson nu.

Mad
BROMBÆR. Ethvert bagværk kan løftes til nye højder med brombærets skønne smag og udseende. - Foto: Maja Ambeck Vase

Opskrifter: Tre desserter med brombær, der får mundvandet til at løbe

Det er nu de danske brombær skal plukkes. Her er tre opskrifter til den søde tand.

Mad
Chefen. Alessio Di Majo Norante er ejer og anden generation af den i særklasse mest kendte vin producent i den ellers ukendte region Molise.

Mød økostjernen fra lille ukendt vinregion

Politiken har besøgt producenten Di Majo Norante i den italienske region Molise.

Klummer
Røgfrit. Efter rygeloven er det stort set slut med fyldte askebægre på restauranterne. - Foto: Finn Frandsen

Husker du, dengang overfyldte askebægre var en del af bordpynten?

Det er faktisk kun 12 år siden, jeg sad på Kong Hans og min krop blev fyldt med...

Nyt om mad
Saft. På Restaurant Mielcke & Hurtigkarl bliver der eksperimenteret med både juicer og kombucha-te til det ikkealkoholiske menukort. Teen fermenteres med en svamp, der forgærer sukkeret og danner en række værdifulde stoffer. Efter cirka otte dage er kombucha-teen drikkeklar. - Foto: Melissa Kühn Hjerrild

Juicemenuer til 600 kr. hitter på michelinrestauranterne

14 ud af 18 danske michelinrestauranter har nu hjemmelavede juicer og safter på...

Nyt om mad
Pluk. Nomas chefkok, Rene vil gøre det tilgængeligt for alle at finde spiselig mad i naturen. Og lære os at vi ikke må samle mere end, hvad der kan være i en plastikpose ad gangen. - Foto: Alfredo Caliz

René Redzepi vil have danskerne til at samle mad i naturen

’Vild mad’ skal få os tættere på naturen. Projektet har fået 8,5 millioner i...

Opskrifter
Foto: Ditte Ingemann

Opskrifter: Helt tosset med tomat

Danske tomater er perfekte lige nu. Ditte Ingemann fortæller dig, hvordan de skal...

Mad
Italia. Vi hjælper dig til at gå på opdagelse i det italienske køkken i den her weekend. - Foto: Ditte Ingemann

Mad til weekenden: Lav en middag med italienske klassikere

Byder weekenden på gæster eller vil du blot forkæle dig selv og dine, kan du her hente...

Mad

På en gård i Nordsjælland bliver grise fedet op på gourmet-øl

Søndag 6. september skal de tilberedes og spises, og du kan være med.

Flere nyheder