Annonce
Annonce
Anmeldelser
Bøfhus. Der er masser af plads på Steak Royal på en hverdagsaften. Forretten var en uheldig Fish Taco, mens hovedrettens oksefilet var virkelig velsmagende. Foto: Melissa Kühn Hjerrild

Anmeldelse: Bøffen på Regnbuepladsen er besøget værd

Madklubbens Steak Royal minder om et amerikansk steakhouse, og der bydes på spændende og velsmagende kombinationer - dog er ikke alle lige vellykkede.

Politiken synes
Mad
Varm luft. Lomborg mener, at økologien sælger sig selv på falske løfter. Foto: HOUGAARD NIELS

Faktatjek: Har Lomborg ret i sin kritik af økologi?

Dyrene og miljøet har det ikke bedre i økologien, lyder kritikken fra Bjørn Lomborg -...

Mad
NOM. Til VM i hotdog kunne man blandt andet smage på Venezuelanske 'Amazonas-bidder', kurdiske 'Shish Dogs' og den engelske 'The Hot Love Dog'. Foto: Ivan Riordan Boll

Sådan smager kirsebærglaseret ko-kusse

Tasken var pakket med eventyrlyst og en sult efter eksotiske pølser, da Politiken i...

Mad
Verdensmestre. De to kurdiske kokke Yasser Rahim Naz og Anas Amin, vandt her til aften verdensmesterskabet i hotdog med deres 'Shish-dog'. En hotdog med lammehjerter, mynte og persille. Foto: Ivan Boll Riordan

Verdens bedste hotdog er lavet med lammehjerter og mynte

VM i hotdogs blev i dag afholdt i Tøjhusmuseet, med blandt andre René Redzepi som...

Nyt om mad
Verdensmester. Skal det være ekstra ekstravagant, kan man da passende toppe sin risotto med jomfruhummer og kaviar. Foto: PR - Thomas Steen Sørensen (VM i Risotto)

Se vinderopskriften: Dansk tv-kok vinder VM i risotto

Martin 'Guf' Rasmussen løb med sejren under det uofficielle verdensmesterskab i...

Mad
Hovedretten. På restaurant Bæst har en stor gris fået ører og kæber skåret af – de skal bruges til henholdsvis terrine og guanciale – en særlig form for bacon af kindkød. Grisen kommer fra Hindsholm, hvor den har gået ude hele sit liv og er blevet aflivet på marken. Hele dyret bruges, for grisekød i den kvalitet er dyrere end oksekød. Foto: Ivan Riordan Boll

Spareribs, flæsk og nakkesteg er topkokkenes nye favoritter

Grisekød er kommet tilbage på tavlen på landets fineste restauranter, og det er de...

Opskrifter
Svinekød. Prøv bl.a. denne svinekam, der er krydret med de let peberagtige annattofrø fra Yotam Ottolenghi og Ramael Scullys nye kogebog: 'Nopi'. Foto: Jonathan Lovekin

Opskrifter: Skab små smagsmirakler med svin i slowmotion

Den britiske restaurantejer og kok Yotam Ottolenghi langtidssteger og -simrer grisen;...

Mad
Madfest. Der er et overflødighedshorn af madfristelser de næste ti dage i København.Foto: Rune Flindt Pedersen.

Madredaktøren: 10 udvalgte til Copenhagen Cooking

Copenhagen Cooking begynder i dag med et uoverskueligt fristende program. Madredaktør...

Opskrifter
Hjemmelavet. Pizza i en mere raffineret udgave med grillede grøntsager, en mild yoghurtdressing og masser af frisk oregano Foto: Ditte Ingemann (arkiv)

Frisk Start: Pizza med grillet squash og aubergine

Den lette røgsmag i de grillede grøntsager klæder både mozzarellaen, den friske...

Opskrifter
 Foto: Jacob Kyed

TV: Lav Maja Vases supernemme ispinde

Hjemmelavede ispinde lyder måske både besværligt og usundt. Men sådan behøver det slet...

Byliv
Boulebar. I første omgang er det en pop-up bar, men til oktober rykker den rigtige bar ind i det gamle Daells Varehus. Foto: Jesper Blæsild

Grib dine metalkugler: Ny bar introducerer boule for københavnerne

Boulebar kombinerer fransk kuglekast med fransk cuisine.

Flere nyheder