Annonce
Annonce
Mad
Cool. Supermarkedets placering i den gamle ventesal for 1. klasses rejsende, sætter en stemning, der er milevid fra en tur i den lokale Fakta, og det er ikke set lignende i Danmark. - Foto: Thomas Borberg

Madmekka skyder op i Hovedbanegårdens gamle søjlehal

I dag åbner Coop en ny flagskibsbutik på Københavns Hovedbanegård.

Mad
Markedstemning. Menneskemylder og madmarked er to ting, der passer godt sammen. I Torvehallerne i København har man haft stor succes med at samle folk om maden, og nu rykker ideen til City2 i Taastrup. - Foto: Jens Dresling

Torvehallernes billige pendant åbner i Taastrup i weekenden

Vestegnens beboere får nu eget madmarked med friske grøntsager, fisk og kød.

Klummer
Foto: Martin Bubandt

Madskribent: Stakkels stenalder-Dan Jørgensen

Tiden er løbet fra madpolitik styret af kostrådsmafiaen. Der er flere måder at spise...

Mad
Triumf. Nomas kokke og tjenere kan skrive endnu en titel i CV'et. Nu er de for andet år i træk blevet kåret til Danmarks bedste restaurant af White Guide. - Foto: Miriam Dalsgaard

Disse 8 restauranter løber med priserne i årets White Guide

De skarpeste, dygtigste og mest forførende restauranter er blevet kåret af White Guide.

Mad
kritik. Sociolog Ulla Holm har lavet grin med floskelfyldte menu kort, kritiseret køb dansk-tankegangen, taget industrilandbruget i forsvar og skoset borgerskabets hang til autentiske varer. - Foto: Peter Hove Olesen

Madsociologen de kaldte Nazi-Ulla: Kokke er ikke vor tids frelsere

Sociologen Ulla Holm blev berygtet for at kalde Noma for fascisme.

Byliv

Cafékontrol: Du kan godt nøjes med et glas cava på Cava Bar - men det sker næppe

Skizofrenien lurer. Men på forunderlig vis lykkes det stedet at holde tungen helt lige...

Politiken synes
Restauranter

Fintunet fisk og fremragende aroma på nyslået Michelin-restaurant

Vi har efterprøvet, om Gastromé fortjener sin stjerne. Det gør den.

Politiken synes
Mad
Madglæde. Irmakæden inviterer for første gang kunderne til messe for madglæde. - Foto: PR-foto

I weekenden kan du møde personerne bag din leverpostej og spegepølse

I weekenden 21.-22. marts omdanner Irma Øksnehallen i København til en stor madmesse.

Mad
Grydebrød. En stegeso eller gryde er den sikre genvej til et brød med sprød skorpe. - Foto: Rune Pedersen

Sådan bager du bedre brød end bageren

Salt, vand, mel, gær og en gryde skal bruges for at bage suverænt brød.

Vin
VINTERVIN. Det er som om foråret endnu ikke har indfundet sig i vintesten. - Foto: Rune Pedersen

Vintest: Vinterpræg over ugens vintilbud

Niveauet i denne uges vintest er acceptabelt, men ikke overvældende højt.

Opskrifter
ENKELT. Pas på med at putte for meget fyld på pizzaen. Få gode råvarer i sæson giver den bedste smag. - Foto: Ditte Ingemann

Opskrifter: Lav vegetarisk pizza med årtidens grøntsager

Madskribent Ditte Ingemann varierer det vegetariske pizzafyld efter sæsonen.

Flere nyheder