Annonce
Annonce
Vin
PORTUGISER. Denne uges vintest byder bl.a. på en god portugisisk rødvin fra fad. - Foto: Joachim Adrian (arkiv)

Ugens vintest: 5 glas til portugisisk fadbamse

Der er flere gode bud på et godt vinkøb i denne uge, som .

Mad
AMBITIØS. For få år siden arbejdede Jeppe Jarnit-Bjergsø som skolelærer i Valby. I dag står han bag Evil Twin Brewing, hvor ambitionen er, at hans ølbarer skal etableres i 60 amerikanske byer. Han vil vise, at en ølbar er meget andet end et sted med brune møbler og tv i hjørnet. - Foto: Christian Larsen

Mød den onde øltvilling, der vil være nummer et

Bryggeren Jeppe Jarnit-Bjergsø, der er tvillingebror til den berømte ølbrygger bag...

Opskrifter
KÅLSALAT. Prøv bl.a. denne vietnamesiske kålsalat med and. - Foto: Nadia Mathiasen

Når varmen kommer: 4 lækre opskrifter til picnickurven

Madskribent Nadia Mathaisen giver her sit bud på sprødt, salt og sødt til skovturen.

Anmeldelser
Velsmag. Dennis Juhl Jensen anretter kalvebrissel, morkel og sauce på brunet løg og fermenteret svampejuice. Øverst er det blæksprutte, issalat og aspargessauce.

Topkarakter: Det smager igen af Skagen på Ruths Hotel

Med nørdet naturviden og stor kogekunst har Dennis Juhl Jensen bragt Ruths tilbage på...

Politiken synes
Mad
Forårsmad. Sæsonen byder på sprøde og søde bær og grøntsager som jordbær, brombær, asparges og rabarber. Her en lækker hyldeblomstskål med jordbær. - Foto: Maja Vase

Hent gratis minikogebog med lækker forårsmad

Vi har samlet en e-avis med 18 lækre, sprøde og appetitvækkende opskrifter på dejlig...

Vin
Sommervin. Når varmen kommer, skal der rosé på bordet. - Foto: Bichon

Ugens vintest: 5 glas til smuk terrasse-rosé

Denne uge byder på en god rosé, som er pengene værd og lidt til. Perfekt til ...

Mad
Toppen. Stedsans' bod i Torvehallerne har en lille grøntsagshave på taget som en pendant til den langt større tagfarm på Østerbro. Her vander Mette Helbæk sine grønkål.

Hun former madscenen efter Noma

Mette Helbæk får tv-hold og gastroturister til at flyve ind for at spise på hendes...

Mad
Claus Meyer slog for første gang dørene op til sin New York-satsning torsdag aften. I næste uge skal den stå sin prøve over for kunder og madanmeldere.

Meyer i New York: »Vi har jo ikke bevist noget endnu«

For første gang inviterede Claus Meyer torsdag aften gæster inden for på sin nye...

Mad
Spaghetti. Med muslinger, tomater og pecorino.

Kogebogsanmeldelse: Klassisk italiensk kærlighed fra Rom

'Rom - evig mad fra den evige stad' er ikke en bog man slæber med i køkkenet, men det...

Politiken synes
Mad
Ægte. Opskriften på en ægte carbonara. - Foto: Alfredo Di Lelio

Den ægte carbonara

Der er mange meninger om, hvordan en carbonara skal laves, men den her kommer tæt på...

Restauranter
HVERDAGSHYGGE. En tidligere slagterbutik er omdannet til trattoria Italo Disco, der med friske italienske råvarer og en afslappet stemning er blevet et lokalt hit. - Foto: Anders Rye Skjoldjensen

Fem hjerter til Københavns hemmelige italiener

Italo Disco serverer billig og god mad fra det italienske grundkøkken.

Politiken synes

Flere nyheder