Annonce
Annonce
Mad
Køkkenchef. »Når man skal være her fra 10 til 24 som i dag, så skal man ikke gå og have ondt i maven over en eller anden tosse, der står og råber og skriger, fordi karamelkuglerne ikke er runde nok. Det er livet bare for kort til«, siger René Mammen om sit job.

Ny michelinkok er blid, bilgal og familiefar til UG

Familiefaren og biltossen René Mammen er nyudnævnt Michelin-kok uden stjernenykker.

Opskrifter
frækt. Den syndige smørrelse i det buttede glas smager guddommeligt. - Foto: Maja Ambeck Vase

Opskrifter: Nutella fortjener at komme ud af skammekrogen

Maja Vase fylder det søde hasselnøddepålæg i fire fristende desserter.

Vin
Madmatch. Denne uges vine bør nydes sammen med et passende madmatch. - Foto: Miriam Dalsgaard.

Luksusvintest: Giv vinene et løft med skaldyr, risotto og fisk

Det er hvidvinene, som markerer sig bedst i denne måneds luksustest.

Vin
Foto: Martin Lehmann

Vintest: Hvide vine til foråret

Ugens bedste vintilbud er en syrerig og letdrikkelig Riesling som passer godt til...

Mad
Foto: Nathaniel E. Bell/AP

Lav spareribs der får Frank Underwoods mund til at løbe i vand

I dag er sæson 3 af House of Cards klar på Netflix. Her får du opskrifterne på det...

Mad
Guide. Brødrene Mats og Ebbe Vollmers arbejde på deres fælles restaurant Vollmers er i dag blevet belønnet af michelinguidens inspektører med en stjerne. - Foto: Finn Frandsen

Københavns naboby får stærk debut på michelin-arenaen

Sverige og Danmark ligger nu snude om snude med hver 21 stjerner i michelinguiden....

Mad
hemmelig. Rebecca Burr gør en dyd ud af ikke at kunne identificeres som michelininspektør. Arkivfoto: Joey Abrait

Michelins redaktør: Maden i Danmark er ikke til tre stjerner

Rebecca Burr forklarer, hvorfor Substans, Gatronomé og Frederikshøj hver fik en...

Mad
Michelin burde have taget hele landet med, mener Paul Cunningham. - Foto: Magnus Holm

Mesterkokken Paul Cunningham: »Det er lidt tamt, Michelin«

Michelinguiden burde have besøgt hele provinsen, mener køkkenchef på Henne Kirkeby Kro...

Mad
Sejr. Geranium og kokken Rasmus Kofoed er en af tre københavnske restauranter med to stjerner. - Foto: JENS DRESLING

Michelinguidens historie: Fra dækfirma til mobil-app

Få et overblik over Michelinguidens historie.

Mad

Minut for minut: Sådan faldt michelinstjernerne ned over Danmark

Aarhus fik tre stjerner og København en ny med to stjerner. Vi dækkede udgivelsen af...

Mad

Skal Noma have tre stjerner og får Aarhus endelig sin?

Om få minutter bliver de berømte og berygtede michelinstjerner uddelt. For første gang...

Flere nyheder

PolitikenPlus
  • Kød fra Dyssegaarden Dyssegaardens frilandsgrise ? køb en halv gris - finparteret. Køb pakken hos Plus, print kvitteringen og afhent pakken hos Dyssegaarden i Roskilde.

    Pluspris 2.199 kr. Alm. pris 2.585 kr. Køb
  • Økologisk grydebrød Økologisk grydebrød. Stenkværnet på Mejnerts Mølle på gammeldags manér og indeholder derved alle de naturlige næringstoffer, som naturen har tilføjet. Kasse med 6 x 850 gram.

    Pluspris 174 kr. Alm. pris 205 kr. Køb
  • Middelhavskassen, 12 fl. Saftig, krydret vin ? sjælden drue der nu giver kvalitetsvin ? en af verdens bedste vinmagere. Lyder det som opskriften på en god vinkasse?

    Pluspris 1.295 kr. Alm. pris 1.520 kr. Køb
  • Italiensk Vinfestival Er der noget, der kan få sindene i kog i Italien er det mad og vin, helst begge dele på samme tid.

    Pluspris fra 150 kr. Alm. pris fra 175 kr. Køb
  • Domaine Bressy Masson 12 fl. Domaine Bressy Masson er en af ATOMWINEs bestsellere, og det er ikke uden grund. Det er et meget velrenommeret hus i Rasteau, og vinene er essensen af alt det, man forbinder med det sydlige Rhône.

    Pluspris 999 kr. Alm. pris 1.483 kr. Køb