Annonce
Annonce
Nyt om mad
Overvejelser. Lasse Skjønning åbner snart grødbar nr. 5 og 6, men han er samtidig bekymret foir, at det går for hurtigt. »Vi er sårbare,« siger han. Foto: Ivan Riordan Boll

Sådan gjorde en 21-årig grød hipt

Lasse Skjønning Andersen har etableret fire grødbarer på få år, og gjort fattigmandsspisen både hip og instagram-egnet. Men det hele begyndte med en anholdelse af politiet.

Byliv
Dyr. Foruden at være tør kostede Espresso House's bagel hele 49 kroner.

Ny kaffekæde ligner Ikea-udgave af 'Mit Afrika'

Baressos svenske afløser Espresso House kommer ret dårligt fra start.

Politiken synes
Opskrifter
Lakrids. Kunne det friste med en hjemmelavet kung fu-is? Foto: Columbus Leth

Opskrifter: Op på lakridserne

Lakrids er et fantastisk krydderi i det søde køkken og lige så vigtigt som kanel og...

Mad
 Foto: Craig Ruttle/AP

Mary promoverer danske fødevarer i USA - første stop Claus Meyer

Kronprinsesse Mary drøftede dansk madkultur - og Trump - med statsminister Lars Løkke...

Mad
Avanceret. Retterne i NOPI er smukke, men kræver også lidt arbejde i køkkenet. Foto: Jonathan Lovekin

5 hjerter til grøn stjernekoks nye kogebog

Yotam Ottolenghi er en institution i England, hvor han er kendt for sine vegetariske...

Politiken synes
Mad
Perfektion. Mange vinelskere tænker på vin som et produkt af marken, klimaet og bondens håndelag, men i dag foregår meget tilretning i kælderen med højteknologiske maskiner, centrifugering, kemikalier, m.m. Foto: JOACHIM ADRIAN

Meget vin er tilsat kunstige stoffer - det står bare ikke på etiketten

I mange vine er der brugt masser af enzymer, kemikalier og tilsætninger for at få...

Opskrifter
Treenighed. De sødlige appelsiner og den cremede avokado smager fortrinligt med den sprøde fennikel med anissmag. Foto: Ditte Ingemann

Opskrifter: Ditte Ingemann tryller med den frække fennikel

Tilberedt fennikel har en fin mild lakridssmag, i rå udgave er der knald på lakridsen. ...

Opskrifter
 Foto: Ditte Ingemann

Gratin med søde kartofler og fennikel

Denne gratin er en lidt tung sag, så spis den gerne sammen med en grøn frisk salat.

Byliv
Lukket. Westmarket skulle have åbnet til efterået, men nedrivningen er først lige gået i gang. Foto: Westmarket

Vesterbros nye madmarked er forsinket - men mange stader er allerede klar

Når det endelig åbner, kan du sætte tænderne i en masse godt til ...

Mad
Højspændt. Det kan være liv og død, rent finansielt, at få en dårlig anmeldelse fra en magtfuld anmelder. Tegning: Roald Als

Klumme: Når anmelderen kommer, går restauranten i panik

Restauranter fører rapporter, laver en 'zone af godt humør' rundt om madanmelderen og...

Anmeldelser
Praktisk. Opskrifterne er delt op efter årstider. Det er praktisk, hvis man vil følge årets gang i sine madvaner. Men masser af opskrifter kan tilberedes på alle tider. Foto: Linn Grubströmm/PR

Kogebog: Med den i hånden er der ingen undskyldning for at spise dårlig mad

Linn Grubbström leverer i 'Mad for begyndere - mere grønt' en glimrende instruktion...

Politiken synes

Flere nyheder