Annonce
Annonce
Mad
Opdækket. Til Politiken Talks om madkultur var et panel samlet - nemlig forfatter Kristian Ditlev Jensen, professor i molekylærbiologi Henrik Brinch-Pedersen, kok Nikolaj Kirk, fødevareminister Dan Jørgensen, stifter af Mad+Medier og anmelder på Information Marie Sainabou Jeng og fødevaresociolog Lotte Holm. - Foto: LASSE KOFOD

Politiken Talks: »Kan man tillade sig at blande sig i, hvad andre putter i indkøbskurven?«

Der var dækket op til en kulturel og politisk madkamp, da Politiken torsdag aften inviterede til debat om den mad, vi spiser.

Mad
træning. Kokken Kenneth Hansen har sammen med sin assistent, Kasper Christensen, trænet til Bocuse d'Ors verdensmesterskab fem dage om ugen siden oktober. Og dagligt siden årsskiftet. - Foto: Morten Fauerby / Montgomery ApS ©2014 All rights reserved.

Dansker før kokke-VM: »Vi vil bare gerne leve i stilhed«

Kenneth Hansen fra Svinkløv Badehotel kæmper mod verdens bedste konkurrencekokke i...

Mad
Foto: Jakob Carlsen

Vintest: På vej mod lysere tider

Ugens bedste vin er en rosé spumante med en balanceret hindbærtone.

Mad
Vintertid. Denne uges vintest byder på mange gode rødvine. - Foto: Joachim Adrian.

Vintest: Ugen byder på rødt til vinteren

Der er dømt vintertid med kun én hvidvin ? som til gengæld er en fin lille riesling og ugens vin.

Mad
fødevarer. Det er meget forskelligt, hvordan de danske forbrugere vælger de varer der kommer ned i indkøbskurven. - Foto: Jens Dresling

Halvdelen af os ligeglade med mad - resten er de 'frelste'

Fødevareministeriet: Danmark er delt på midten i vores holdning til mad.

Mad
Øko. Ikke alle økogrise har store marker at boltre sig på. Nogen må nøjes med udsigt til en betonvæg. - Foto: Jacob Ehrbahn

Madredaktøren At droppe kød, hjælper ikke dyrene

At spise øko-kød er ikke en garanti for at dyrene har levet et godt og frit liv, men...

Mad
Foto: Ditte Valente

Genåbnet succesrestaurant vil forføre med højtlæsning på et gulv af korn

I 15 år har hun stået bag restauranten 1.th sideløbende med Madeleines Madteater. Nu...

Mad
Foto: Joachim Adrian

Vintest: Spis mad til de europæiske vine

Der er dødt løb mellem de billigere, primært oversøiske vine og de dyrere europæiske,...

Mad
Foto: Thomas Borberg

Luksusvintest: Der er vinøse guldkorn at hente i periferien

De sædvanlige franske klassikere bliver denne gang suppleret af en række vine fra...

PolitikenPlus
  • Franske Vindage På Franske Vindage 27. & 28. februar er du selv vineksperten, når du smager dig frem til dine egne femstjernede favoritter blandt mere end 200 franske vine.

    Pluspris fra 170 kr. Alm. pris fra 200 kr. Køb
  • Køkkenmaskine Den nye multimaskine fra Tyske Gastroback har mere end 20 programmer indbygget så maskinen kan det meste af hvad man har brug for i et køkken.

    Pluspris 1.274 kr. Alm. pris 1.499 kr. Køb
  • Køkkenrulleholder Gejst transmission køkkenrulleholder, som er inspireret af gear, akseler og tandhjul.

    Pluspris 335 kr. Alm. pris 395 kr. Køb
  • Vuelta Vino - bog og 10 fl. Rundtur i Spanien ? få den helt nye vinbog ?Spansk vin? og 10 udvalgte vine fra områder og producenter, der omtales i bogen. Læs og smag samtidig!

    Pluspris 1.560 kr. Alm. pris 1.840 kr. Køb
  • Cavakassen, 12 flasker Cava produceres på samme måde som Champagne ? og det smages! Fylde, smag og velduft i store mængder fylder glasset ? og boblerne giver liv og glæde. Smag tre af Spaniens bedste cavaer i denne kasse.

    Pluspris 1.395 kr. Alm. pris 1.660 kr. Køb