Annonce
Annonce
Mad

Tag på gourmet-restauranter til rabatpris

Som medlem af Politiken Madklub får du særpris på en række skønne restauranter.

Gem til liste

En af de mange fordele ved Politiken Madklub er, at du får chancen for at besøge nogle af landets bedste spisesteder med rabatter, du kan mærke.

Nogle af madklub-aftalerne med de anmelderroste restauranter løber hele året, andre i kortere tid.

Her får du en overblik over, hvor du i de kommende måneder får dejlig mad til særpris.

Sanseophold ved vandet
I januar, februar og marts er der for eksempel mulighed for at forkæle sig selv på det hyggelige Hotel Frederiksminde et stenkast fra Præstø fjord.

Du kan vælge mellem en skøn aftenmenu eller et helt ophold med overnatning og forplejning.

LÆS ANMELDELSESublim restaurant serverer gourmetmenu til halv pris

Læs mere om hotellet og tilbuddet her

Gourmetmad i kælderen
På Nørrebro i København ligger restaurant Relæ, der har MADs huskok Christian F. Puglisi ved roret.

Relæ har badet i gode anmeldelser siden åbningen, den fik i 2012 en michelinstjene - og med dit madklubkort i hånden får du 200 kroners rabat på den fireretters menu med vine onsdage og torsdage i februar måned.

LÆS ANMELDELSELille kælderlokale serverer en ny version af Noma

Det er ikke for tidligt at bestille bord nu - de bliver hurtigt udsolgt.

Læs mere om Relæ og tilbuddet her

Den grønne klassiker
Er du tilhænger af Erwin Lauterbachs grønne køkken, har du chancen for at gå i dybden med det via et andet februar-tilbud.

LÆS ANMELDELSEMesterkok har befriet Lumskebugten for nips og tossede tjenere

Efter årene i Hellerup huserer Lauterbach nu på restaurant Lumskebugten, hvor medlemmer af Politiken Madklub får den femretters vintermenu til særpris.

Læs mere om restauranten og tilbuddet her

Aarhusiansk brasserie
I Aarhus får du fornøjelsen af den moderne, franske brasseriestil på restaurant Ferdinand - den fireretters menu med vine kan nydes med rabat i hele 2013.

LÆS ANMELDELSEForfinet fransk bistro indfrier ambitionerne og læs mere om tilbuddet her.

Alle tilbud gælder også abonnenter med Pluskort.

Restaurantbesøg i 2013

Som medlem af Politiken Madklub

eller som Pluskortholder

får du i 2013 rabat på 15 restauranter,

der alle har fået flotte anmeldelser.

PolitikenPlus
  • Kød fra Dyssegaarden Dyssegaardens frilandsgrise ? køb en halv gris - finparteret. Køb pakken hos Plus, print kvitteringen og afhent pakken hos Dyssegaarden i Roskilde.

    Pluspris 2.199 kr. Alm. pris 2.585 kr. Køb
  • Økologisk grydebrød Økologisk grydebrød. Stenkværnet på Mejnerts Mølle på gammeldags manér og indeholder derved alle de naturlige næringstoffer, som naturen har tilføjet. Kasse med 6 x 850 gram.

    Pluspris 174 kr. Alm. pris 205 kr. Køb
  • Middelhavskassen, 12 fl. Saftig, krydret vin ? sjælden drue der nu giver kvalitetsvin ? en af verdens bedste vinmagere. Lyder det som opskriften på en god vinkasse?

    Pluspris 1.295 kr. Alm. pris 1.520 kr. Køb
  • Italiensk Vinfestival Er der noget, der kan få sindene i kog i Italien er det mad og vin, helst begge dele på samme tid.

    Pluspris fra 150 kr. Alm. pris fra 175 kr. Køb
  • Domaine Bressy Masson 12 fl. Domaine Bressy Masson er en af ATOMWINEs bestsellere, og det er ikke uden grund. Det er et meget velrenommeret hus i Rasteau, og vinene er essensen af alt det, man forbinder med det sydlige Rhône.

    Pluspris 999 kr. Alm. pris 1.483 kr. Køb