Kilde: Politiken / Heidi Skibsted

Restaurantanmeldelser

Seks hjerter: Slurp Ramen Joint serverer nudler i absolut verdensklasse

Med nørdet præcision og en nudelmaskine ved navn Suzy laver Slurp fuldstændig fantastisk ramen. Til 135 kroner.

Restaurantanmeldelser
FOR ABONNENTER

Et godt råd, inden du smutter hen på Slurp Ramen Joint og spiser den bedste skål ramen, du nogensinde har fået her i byen: Få lige tisset af hjemmefra.

På Slurp i Nansensgade har de droppet gæstetoilettet og i stedet brugt den sparsomme plads på at huse en japansk nudelmaskine. En 220.000 kroner dyr bad ass i metal ved navn Suzy.

Navnet har maskinen fået af køkkenchef og delejer Philipp Inreiter, der har en fortid på Noma og Relæ. I arbejdet med at udvikle Slurps nudler har han tilbragt lige så mange timer med maskinen, som var den hans kæreste, og i den proces opstod kælenavnet. Lad mig starte med at konstatere, at tiden med Suzy er givet virkelig godt ud.

Slurp, som åbnede i februar, er byens nyeste ramen joint. Efter de seneste års københavnske ramen-mani findes der allerede fem ramen-yas her i byen, men som den ambitiøse nudelmaskine antyder, er Slurp på alle måder next level i forhold til sine konkurrenter.

Prøv Politiken i en måned for 1 kr.

Med et digitalt abonnement får du fuld adgang til politiken.dk og e-avisen leveret hver aften.

Kom i gang med det samme

Mest læste

  • Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

    Olav Hergel: Man kan stadig blive i godt humør af at se på Malak

    De danske myndigheder mener, at 12-årige Malak Saidi hører til i Marokko, selvom hun har boet i Danmark i 12 år. Hvad skal vi stille op med Malak og de mere end 100 børn i det danske asylsystem?

    Læs første del af serien om Malak her.

Annonce