Noget af det bedste ved Ancestrales er deres vinkælder - en slags vinhule hvor gæsterne får lov til at komme med ind og vælge mellem de mange  naturvinsproducenter.
Foto: Nanna Navntoft

Noget af det bedste ved Ancestrales er deres vinkælder - en slags vinhule hvor gæsterne får lov til at komme med ind og vælge mellem de mange naturvinsproducenter.

Anmeldelse: Naturvinshulen Ancestrale ryger direkte på listen over stamsteder

Ejerne på den nyåbnede vinbar Ancestrale på Vesterbro er ikke bare vinnørder, de er også vildt gode værter. Og så er maden god, ja, bedre end god faktisk.

Restaurantanmeldelser
FOR ABONNENTER

Hvad gør man, når det er fredag, og hver eneste stol i vinbaren på størrelse med en dagligstue er optaget, og der ankommer tre nye tørstige gæster?

Hvis man er vin- og madbaren Ancestrale, gelejder man dem ind bagved til vinkælderen, stedets egentlige hjerterum.

Her mellem hyldemeter med flasker forvandlede værten hurtigt tomme vinkasser til stole, mens han fyldte de nyankomne gæsters glas. Oplevelsen fik straks en af gæsterne til at juble over stedets ’vi fikser det-mentalitet’ på Instagram.

Hvordan rammer man den der lidt udefinerbare følelse, som man vist i gamle dage kaldte ’godt værtskab’? Vi fikser det-oplevelsen, jeg var vidne til den fredag, hvor jeg var gæst på Ancestrale, er et rigtig godt bud på det.

Prøv Politiken i en måned for 1 kr.

Med et digitalt abonnement får du fuld adgang til politiken.dk og e-avisen leveret hver aften.

Kom i gang med det samme

Mest læste

  • Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce