Foto: Maja Ambeck Vase
Mad

Opskrifter: Maja Vases fire søde opskrifter på julekonfekt

Julen er den søde tands tid. Kager, chokolade, ris a la mande og ikke mindst konfekt er store favoritter, når julehjerter flettes, og kravlenisserne kravler rundt på vægge og hylder. Her er fire af Maja Vases lækre konfektopskrifter.

Mad
FOR ABONNENTER

Julen er næsten over os, og hele december er en stor nedtællingsfest, hvor dagene godt nok bliver mørkere og kortere, men glæden hos de barnlige sjæle kun bliver større.

Der er mange måder at tælle ned til den store festdag på, nogle bruger pakker, andre skraber kalendere, og så er dem, der spiser julegodter.

Julegodter findes i mange varianter, men en helt stor juleklassiker er konfekten.  Den kan være flot eller farverig og er altid sjov at lave. Konfekten er ikke bare god som nedtællingsgodte, men også en et flot pynte- og hyggeelement, når gæsterne kommer forbi til gløgg eller julefrokost.

Sætter du ambitionerne lidt højere i år, end den nemme marcipan-nougat version, så har Maja Vase fire smagfulde alternativer til den klassiske marcipangris.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent og få fuld adgang til Politiken i en måned for bare 1 kr.

Bliv abonnent for 1 kr

Mest læste

  • Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce