Annonce
Annonce
Mad
Perfekt bolognese. Massimo Botturas version er fyldt med kraftfulde kødstykker og mørk sauce. Foto: Lars Dahlager

Lav pastasaucen fra verdens bedste restaurant

Osteria Francescana er nr. 1 på World's 50 Best, men serverer stadig en tagliatelle med kødsovs. Lars Dahlager har afprøvet opskriften. Og hvilken opskrift.

Mad
Drøm. Med eller uden kokos? Det er drømmen at amerikanerne spørger om det og måske lære at sige 'flodebolle'. Foto: Birgitte Borup

USA skal lære at elske 'flodeboller' og brunkager

For første gang i 15 år er Danmark med på Nordamerikas største fødevaremesse. Danmarks...

Opskrifter
FRISTELSER. Med udgangspunkt i en simpel grunddej giver Maja Vase dig opskrifterne på 4 skønne sommerkager. Foto: Maja Vase

Maja Vase: Tryl én dej om til fire fine sommerkager

Skyd genvej til sommerens kagebord. Lav en grunddej og brug den til fire vidt ...

Nyt om mad
Smørepålæg. I Danmark elsker vi pålægschokolade. Med hvad spiser de i resten af verden? Foto: Rune Pedersen (arkiv)

Pålægschokolade-gate: Hvad spiser de i udlandet?

Oven på en ophedet debat om pålægschokolade her i Danmark har vi sat os for at finde...

Mad
Genganger. En klassiker - og sikker vinder - under Copenhagen Cooking er den helstegte okse på Kultorvet. Foto: PR, Copenhagen Cooking / Christian Lindgren

Her er sommerens bedste danske madfestivaler

Et hav af madfestivaler indtager det danske sommer. Fra Hirtshals over Læsø til...

Nyt om mad
Mad. Massimo Bottura, holdet bag Osteria Francescana og resten af de kårede restauranter ved fejringen , da listen over verdens bedste restauranter blev afslåret i New York. Foto: Birgite Borup

Noma er kåret til verdens femtebedste restaurant

Tre danske restauranter i top 40, da The World's 50 Best Restaurants blev kåret i New...

Mad
 Foto: Justine Hoegh

»Vi kan lave verdens bedste restaurant lige her«

Kadeau Bornholm har fået en michelinstjerne og er hoppet ind på 23.-pladsen på listen...

Opskrifter
KLASSIKER. Frikassé er en klassiker, der her er lavet som sommerbuk og årstidens absolut bedste grønt. Foto: Nadia Mathiasen

Opskrifter: Frikassé, tatar og kølle af sommerbuk

Sommerbukken er værd at gå på jagt efter, mener madskribent Nadia Mathiasen, der her...

Mad
Sådan har de aldrig fået den før. En simpel rødbede er blevet det store samtalemne på Claus Meyers New Yorker restaurant, Agern. Foto: Evan Sung

Meyer imponerer newyorkerne med saltbagt rødbede

Claus Meyers restaurant, Agern, er foreløbig blevet pænt modtaget på den ellers svært...

Mad
VINDER. Endnu en gang løber René Redzepis restaurant Noma med titlen som Årets Bedste Restaurant. Foto: Matthias Christensen (arkiv)

White Guide-vinderne: Se priserne til de bedste restauranter i landet

En af Nordens største mad-guides har netop uddelt priser til de danske ...

Nyt om mad
Forvirret? Det kan være svært at danne sig et overblik over alle de madguides, der findes på markedet lige nu. Foto: Mette Dreyer

Politikens Store Guide til skoven af mad-guides

Lars Dahlager præsenterer den ultimative oversigt over alle de store mad-guides. For...

Mad
Snart er der italienske delikatesser i Illums underetage. Foto: Noise PR

Nyt italiensk madmekka åbner i København

Den italienske gourmetkoncern Eataly åbner i samarbejde med Coop et nyt madmarked med...

Mad
Nice! Brygmesteren fra Brooklyn Breweries fælder dom over Carlsberg gamle øl. Foto: Magnus Klitten

Sådan smagte din oldefars øl

Carlsberg har igennem ni år arbejdet med at genskabe en øl, præcis som den var i...

Opskrifter
ISPINDE. Prøv bl.a. disse skønne hindbær-rabarber-ispinde. Foto: Maja Ambeck Vase

Opskrifter: 4 søde med den syrlige rabarber

Maja Ambeck Vase serverer fire søde sager fyldt med de syrlige stængler, der skyder op...

Mad
Shots. Lav tre forskellige ingefær-shots fra ny kogebog om ingefær. Foto: Pr, Mussmann' Forlag (alle fotos)

Opskrifter: Lær at lave lækre hjemmelavede ingefær-shots

Man kan købe de små ingefær-shots i alt fra supermarkeder til kiosker. Men hvorfor...

Mad
Populært. Her kan man se et lille udvalg af de opskrifter, der er mest populære. Foto: Jim Lahey, Mie Brinkmann, Maja Vase

Her er vores 10 mest populære opskrifter

Nem chokoladekage og Søren Ryges kringle er blandt de mest læste opskrifter på ...

Nyt om mad
VALG. For halvandet år siden besluttede Lisel Vad Olsson at blive veganer. Et valg, der er blevet nemmere, i takt med at udbuddet af veganerprodukter er steget. Og ja, man kan sagtens lave veganske burgere. Foto: Jesper Glyrskov

Vegansk mad vinder frem i Danmark

En stigende gruppe danskere vælger at være veganere. Det mærker man også hos ...

Mad
AMBITIØS. For få år siden arbejdede Jeppe Jarnit-Bjergsø som skolelærer i Valby. I dag står han bag Evil Twin Brewing, hvor ambitionen er, at hans ølbarer skal etableres i 60 amerikanske byer. Han vil vise, at en ølbar er meget andet end et sted med brune møbler og tv i hjørnet. Foto: Christian Larsen

Mød den onde øltvilling, der vil være nummer et

Bryggeren Jeppe Jarnit-Bjergsø, der er tvillingebror til den berømte ølbrygger bag...

Opskrifter
KÅLSALAT. Prøv bl.a. denne vietnamesiske kålsalat med and. Foto: Nadia Mathiasen

Når varmen kommer: 4 lækre opskrifter til picnickurven

Madskribent Nadia Mathaisen giver her sit bud på sprødt, salt og sødt til skovturen.

Mad
Dyrt. Det koster mange penge at spise på Noma - og også mange penge, hvis ikke man dukker op. Foto: Jens Dresling

Madbøde: På Noma koster det 2.900 kroner pr. gæst hvis du ikke møder op

Det koster hvis du afbestiller på dagen eller ikke dukker op på Noma. Alt for mange...

Skribenter
SPAR. 'Spis og spar' forholder sig ikke til, hvad det er, man får, når man køber billigt. Foto: Thomas Borberg (arkiv)

DR's nye
mad-tv lefler for Discountdanmark

Kommentar. Mad behøver ikke at være dyrt for at være godt, men det lærer vi...

Mad
Ambitiøst. Evil Twin Brewing med Jeppe Jarnit-Bjergsø i front udvider kraftigt på det amerikanske marked. Foto: Pr-foto, Evil Twin Brewing

Dansk brygger i New York vil indtage hele USA

Jeppe Jarnit-Bjergsø, grundlægger af Evil Twin Brewing, er ved at opføre et nyt...

Mad
Hæder. Kamilla Seidler har fået et hædersdiplom for sit gastronomsike arbejde i Bolivia. Foto: Casper Dalhoff

Gastronomisk hæder til kvinderne

Det Danske Gastronomiske Akademi har uddelt dette års diplomer, og kvinderne var i...

Byliv
Driftig. Rasmus Oubæk står bl.a. bag de populære restauranter Pluto, Gorilla og Retour Steak, men nu melder han sig også ind i den hårde københavnske burgerstrid. Foto: Miriam Dalsgaard (arkiv)

Ny burgerbiks: Michelin-kok finder inspiration hos McDonald's

Rasmus Oubæk åbner burgerrestauranten Jagger på Istedgade.

Mad
PROCESSUELT. Rasmus Kofoed og personalet prøvesmager en ny 100 pct. chokolade. Foto: Joachim Adrian

Rasmus Kofoed efter de tre michelinstjerner: »Jeg kan stadig blive rørt, når stedet er fyldt op«

Mesterkokken er i dag en mere afslappet udgave af sig selv, som arbejder for at skabe...

Skribenter
SLAM. Vi bliver nogle gange nødt til at tale dårligt om maden, hvis det er noget slam. Foto: Jens Dresling (arkiv)

»Sig nej til junkfood. Bare sig nej«

Kommentar: Redaktør Annette Nyvang ærgrer sig over, at børn udsættes for al...