Annonce
Annonce
Opskrifter
Sommerligt. Denne dessert indkapsler smagen af den danske sommer. Foto: Niels Christensen (arkiv)

Sommermad med Politiken: Lav Prices rødgrød med fløde

Hver dag i hele juli deler Politiken Mad en sommer-opskrift fra arkivet. 24. juli skal vi tilbage til en gammel sommerklassiker.

Opskrifter
Grønt. Agurk og yoghurt er perfekt kølende på en varm sommerdag. Foto: Colombus Leth (arkiv)

Sommermad med Politiken: Aamanns agurkesuppe med grillet fjæsing

Hver dag i hele juli deler Politiken Mad en sommer-opskrift fra arkivet. 23. juli...

Opskrifter
Hapser. De små minitærter skal serveres lune, så blancher ærterne helt kort inden de anrettes på tærtebunden. Foto: Martin Bubandt (arkiv)

Sommermad med Politiken: Lav Christian Puglisis friske ærte-tærte

Hver dag i hele juli deler Politiken Mad en ny sommer-opskrift. 22. juli har vi i...

Opskrifter
KNAS. Prøv Tina Øvres opskrift på hjemmebagte kammerjunkere. Foto: Thomas Borberg (arkiv)

Sommermad med Politiken: Lav dine egne kammerjunkere

Hver dag i hele juli deler Politiken Mad en ny sommer-opskrift.

Opskrifter
LÆSKENDE. Sommeren kalder på skønne drinks. Foto: Finn Frandsen (arkiv)

Sommermad med Politiken: Prøv en forfriskende Gin & Limonade

Hver dag i hele juli deler Politiken Mad en ny sommer-opskrift.

Mad
Grillet. En pizzasten til kuglegrillen er godt givet ud, mener Politikens Annette Nyvang. Foto: Privatfoto

Sommermad med Politiken: Bag den perfekte pizza på grillen

Hver dag i hele juli deler Politiken Mad en ny sommer-opskrift. 16. juli smider vi...

Mad
Der er farver og smæk på smagen i det brasilianske køkken. Foto: Betina Hastoft

Caipirinha, salsa og spid: Fyr op i grillen på brasiliansk maner

Det brasilianske køkken er som skabt til en dansk, grå grillaften. Bente Nissen...

Opskrifter
Knaldrød. Man kan sagtens komme jordbær i sin gazpacho. Foto: Columbus Leth (arkiv)

Sommermad med Politiken: Frisk jordbær-gazpacho

Hver dag i hele juli deler Politiken Mad en ny sommer-opskrift. 11. juli fortsætter...

Mad
Sommerligt. Lam på grillen er altid godt. Det bliver endnu bedre, hvis solen skinner. Sådan er det med sommermad.

Sommermad med Politiken: Grillet lam med rabarberpakker

Hver dag i hele juli deler Politiken Mad en ny sommer-opskrift. 14. juli skal der...

Mad
Spicy. Kan man lide stærk mad, er disse sliders perfekte. Foto: Columbus Leth (arkiv)

Sommermad med Politiken: Grillede grise-sliders med asiatisk twist

Hver dag i hele juli deler Politiken Mad en ny sommer-opskrift. 13. juli skal der...

Opskrifter
Sprødt. De små rejer vendes i rugmel og paprika, inden de steges hårdt i olie. Foto: Martin Bubandt (arkiv)

Sommermad med Politiken: Puglisis friterede fjordrejer

Hver dag i hele juli deler Politiken Mad en ny sommer-opskrift. 9. juli skal der...

Opskrifter
Frisk. Hvis du gerne vil gøre suppen mere fyldig, kan du f.eks. servere grillet skaldyr til. Foto: Ditte Ingemann (arkiv)

Sommermad med Politiken: Lækker avocadosuppe med agurk

Hver dag i hele juli deler Politiken Mad en ny sommer-opskrift. 8. juli står den smukt...

Mad
Strandmad. Du kan selv fange dine krabber på stranden. Fremragende beskæftigelse, især hvis man har børn. Foto: Anders Schønnemann (arkiv)

Sommermad med Politiken: Lav Claus Meyers strandkrabbe-bisque

Når det ikke er strandvejr, kan man i stedet fange krabber og bruge dem i Meyers...

Opskrifter
Hotdog. Lav selv pølsen til denne grillklassiker. Foto: Finn Frandsen (arkiv)

Sommermad med Politiken: Lav Prices hjemmelavede hvidløgspølser

Hver dag i hele juli deler Politiken Mad en ny sommer-opskrift. 7. juli står den på...

Mad
Gode stænger. Rabarber er super nemme at omsætte til både saft og kompot. Foto: Maja Vase

Sommermad med Politiken: Hjemmelavet rabarbersaft og rabarberkompot

Hver dag i hele juli deler Politiken Mad en ny sommer-opskrift. 5. juli handler om...

Opskrifter
Hovedret. Kyllingen, som har bagt med hyldesaft og nye løg, passer fint med de sødesyrlige jordbær og kartoflerne med røgsmag fra rygeosten. Foto: Columbus Leth

Sommermad med Politiken: Få en ny opskrift hver dag

1. juli skal du bruge hyldeblomstsaft og jordbær til at lave den perfekte helstegte...

Mad
Perfekt bolognese. Massimo Botturas version er fyldt med kraftfulde kødstykker og mørk sauce. Foto: Lars Dahlager

Lav pastasaucen fra verdens bedste restaurant

Osteria Francescana er nr. 1 på World's 50 Best, men serverer stadig en tagliatelle...

Mad
Pølsejagt. Martin blev slemt skuffet første gang han fik en hot dog i New York. Derfor producerer han i dag pølser efter dansk forbillede til amerikanerne. Foto: Birgutte Borup

Martin er pølse-pionér i New York

Martin Høedholt har givet sig selv titlen pølsepionér og kæmper passioneret for at få...

Nyt om mad
Velbekomme. Ramen som Joe Kimura laver det. Foto: Sune Højrup Bencke

Ramen: Sådan laver du den mest hypede ret i det københavnske restaurantliv

Politiken Mad har haft en ramenkok på besøg i køkkenet, så vi kunne lære at lave den...

Mad
KNOPSKYDNINGER. Restaurant Molen i Nexø er et godt eksempel på, hvordan madscenen blomstrer på Bornholm.

Is, chips og bøgesnaps: 7 nye madsteder på Bornholm du skal besøge

Det bobler frem med nye steder og madprodukter på Bornholm, hvor både lokale og...

Nyt om mad
TØNDELAGRING. Australieren Jessica Jenkins tjekker en af tønderne med øl i baglokalet i Tejn. Foto: Lars Dahlager

En unik øl indtager Bornholm

Penyllan laver øl på bornholmske råvarer og vildgær fra baghaven i Sorthat Muleby.

Nyt om mad
Forkælelsesbudget. Coop har oplevet en stigning på 60 procent i salget af færdigretter. Foto: Rune Pedersen

Salget af færdigretter fra supermarkederne stiger voldsomt

Pressede supermarkedskæder satser hårdt på »lødige færdigretter«, der skal ...

Vin
BOOM. Det begyndte som en stilfærdig hobby, da Jens Skovgaard tilbage i 2006 købte en æbleplantage. I dag er han en af landets mest succesfulde frugtvinsproducenter. Foto: Ivan Riordan Boll

Dansk frugtvin blomstrer og vinder priser verden over

Ældgamle æblesorter, kirsebær og rabarber bliver i disse år forvandlet til ...

Mad
Hattrick. For tredje gang i træk vinder René Redzepis restaurant Noma titlen som 'årets bedste' i White Guide. Foto: Jacob Ehrbahn (arkiv)

Noma er årets restaurant igen igen igen

Svensk-danske White Guide har netop kåret Noma som 'årets bedste' for tredje gang.

Mad
Jomfruhummer og blomster - Restaurant Kadeau Bornholm har begejstret anmelderne, og er nu årets højdepringer på internationale liste. Foto: KOFOD LASSE

11 danske restauranter blandt Europas bedste

Gastroturister er vilde med Danmark, viser prisuddelingen Opinionated about Dining,...

Opskrifter
GUF. Alle de bedste sommerråvarer finder du i denne salat: asparges, nye kartofler, radiser og ærter. Foto: Ditte Ingemann

Gå helt asparges med Ditte Ingemanns opskrifter

Endelig er de grønne danske asparges kommet, og Ditte Ingemann har opskrifterne.