Danmark. Danske kokke og madskribenter topper og er i år med i kapløbet om titlen "Gourmand World Cookbook Award".

Danmark. Danske kokke og madskribenter topper og er i år med i kapløbet om titlen "Gourmand World Cookbook Award".

Nyt om mad

Danske kogebøger blandt verdens bedste

Når Gourmand World Cookbook Awards uddeles 6. marts i Paris, vil der være danske kogebøger mellem de fire finalister.

Nyt om mad

Danmark vil repræsenterer i flere af de mange kategorier: ’Ny nordisk hverdagsmad’ af Claus Meyer og Arne Astrup konkurrerer således i kategorien bedste skandinaviske kogebog med kogebøger fra Sverige, Finland og Norge.

’Bogen om sennep’ af Lone Hindø deltager i kategorien bedste kogebog om et enkelt emne, og ’Sans for chokolade’ af Rasmus Bo Bojesen (billedet) er blandt de fire finalister i kategorien chokolade. Endelig er ’Stop spild af mad’ af Selina Juul m.fl. med i kategorien af bæredygtige kogebøger, som i år springer rammerne og rummer i alt 12 finalister.

I alt 24 danske kogebøger blev i december kåret som danske vindere, herunder ’Suveræn surprise’ af Tina Scheftelowitz (årets bedste kogebog), ’Umami’ af Ole G. Mouritsen (bedste professionelle kogebog), ’Vild med hverdagen’ af Louisa Lorang (nemme opskrifter) og ’Blomsterbergs søde sager’ af Mette Blomsterberg (bedste kvindelige kok), som var en af julens bestsellere. ny

FACEBOOK

Redaktionen anbefaler:

Læs mere:

Mest læste

  • Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce