Annonce
Annonce
Annonce
Mad

Syltede rødløg

Gem til liste
Se opskrifter her

Ingredienser

Til 4-6 personer

1/2 dl sukker, 50 g
1 dl æbleeddike
1/2 dl vand
1/2 tsk. dildfrø
250 g rødløg



Dildfrøene giver piftet her. Der skal meget lidt til, da de smager af meget.

Sådan gør du
Kog sukker, eddike, vand og dildfrø i en lille gryde med låg i ca. 5-10 minutter.

Pil og skær imens løgene i ringe. Halver dem evt. først. Kom løgene i, og kog videre med låg i ca. 5-10 minutter, til løgene er let sprøde.

Køl af, og opbevar i køleskabet. Kan holde sin en lille uge.

Tips: Dildfrø er et overset krydderi med masser af smæk i. Det samme gælder kommen, som mange dog ikke kan lide eller tror, de ikke kan lide.

Begge krydderier kan bruges, hvor du bruger spidskommen, som erstatning eller supplement. Gå forsigtigt frem med doseringen, da de let tager overhånd.

Mange krydderifirmaer har dildfrø i sortimentet. Prøv specialbutikker og webbutikker, hvis dit supermarked ikke har det på hylderne.

PolitikenPlus
  • Cavakassen, 12 flasker Cava produceres på samme måde som Champagne ? og det smages! Fylde, smag og velduft i store mængder fylder glasset ? og boblerne giver liv og glæde. Smag tre af Spaniens bedste cavaer i denne kasse.

    Pluspris 1.395 kr. Alm. pris 1.660 kr. Køb
  • Brødrister Brødrister i moderne og gedigen kvalitet fra engelske Dualit. Har både optø- og ristefunktion og klarer ristning af både brødskiver og boller/bagels. Produceret i rustfrit stål.

    Pluspris 1.189 kr. Alm. pris 1.399 kr. Køb
  • Pande Sofia serien er med keramisk belægning og Greenpan var de første på markedet, år 2008, med keramiske belægninger og er udviklet i Europa og sælges i dag i hele verden.

    Pluspris 319 kr. Alm. pris 399 kr. Køb
  • Frilandsand til jul Ænderne går frit rundt på beplantede græsarealer og har adgang til frisk vand og kan søge skygge under træerne. De fodres med majs og korn og ellers spiser de, hvad de finder af vegetation udendørs.

    Pluspris 325 kr. Alm. pris 400 kr. Køb
  • Nytårsmenu 2015 Marker nytåret med en delikat menu tilberedt af Bib Gourmand-restauranten Søren K.

    Pluspris 335 kr. Alm. pris 395 kr. Køb