Annonce
Annonce
Opskrifter

Syltede rødløg

Se opskrifter her

Ingredienser

Til 4-6 personer

1/2 dl sukker, 50 g
1 dl æbleeddike
1/2 dl vand
1/2 tsk. dildfrø
250 g rødløg



Dildfrøene giver piftet her. Der skal meget lidt til, da de smager af meget.

Sådan gør du
Kog sukker, eddike, vand og dildfrø i en lille gryde med låg i ca. 5-10 minutter.

Pil og skær imens løgene i ringe. Halver dem evt. først. Kom løgene i, og kog videre med låg i ca. 5-10 minutter, til løgene er let sprøde.

Køl af, og opbevar i køleskabet. Kan holde sin en lille uge.

Tips: Dildfrø er et overset krydderi med masser af smæk i. Det samme gælder kommen, som mange dog ikke kan lide eller tror, de ikke kan lide.

Begge krydderier kan bruges, hvor du bruger spidskommen, som erstatning eller supplement. Gå forsigtigt frem med doseringen, da de let tager overhånd.

Mange krydderifirmaer har dildfrø i sortimentet. Prøv specialbutikker og webbutikker, hvis dit supermarked ikke har det på hylderne.

Del link