Annonce
Annonce
Annonce
Mad

Sådan laver du din egen rejesalat

Gem til liste

Ingredienser

Til 4 stykker mad

2 syrlige madæbler
400 g pil selv-rejer
50 g god majonæse, gerne hjemmelavet
1 bundt dild
lidt citronsaft



Sådan gør du
Skær æblerne i små tern på størrelse med halve sukkerknalder. Hak dilden fint og drys den over.

Bland æbler og dild med de pillede rejer, majonæse og citronsaft.

Anret rejesalaten på sigte- eller grovbrød.

Lad de spisende selv tilsætte salt og peber efter ønske.

PolitikenPlus
  • SMAGFØRST vinsmagning Prøv en vinsmagning hos SMAGFØRST i Aarhus og test dine smagsløg og duftsanser. Vi udforsker den spanske vinverden.

    Pluspris 250 kr. Alm. pris 300 kr. Køb
  • Madrid-kassen, 12 flasker I Madrid laver de også vin med toppoint. Vi tilbyder nu en smagekasse med hele 5 forskellige røde og hvide vine fra et af de hotteste spanske distrikter netop. Alle vinene får 91-95 point hos Penin.

    Pluspris 1.875 kr. Alm. pris 2.210 kr. Køb
  • Skære- /smørebræt Gejst Transmission bordskåner / smørebræt / skærebræt er inspireret af gear, akseler og tandhjul.

    Pluspris 272 kr. Alm. pris 320 kr. Køb
  • Espressokande, 3 kops Espressokande fra Italien

    Pluspris 195 kr. Alm. pris 230 kr. Køb
  • Winemakers Dinner Smag på 8 udvalgte vine fra nogle af de bedste og mest spændende områder i Spanien med masser af point fra Penin. Og nyd en tilhørende Rasmus Bo Bojesen menu kreeret så mad og vine matcher hinanden.

    Pluspris 850 kr. Alm. pris 1.250 kr. Køb