Annonce
Annonce
Annonce
Mad

Sådan laver du din egen rejesalat

Gem til liste

Ingredienser

Til 4 stykker mad

2 syrlige madæbler
400 g pil selv-rejer
50 g god majonæse, gerne hjemmelavet
1 bundt dild
lidt citronsaft



Sådan gør du
Skær æblerne i små tern på størrelse med halve sukkerknalder. Hak dilden fint og drys den over.

Bland æbler og dild med de pillede rejer, majonæse og citronsaft.

Anret rejesalaten på sigte- eller grovbrød.

Lad de spisende selv tilsætte salt og peber efter ønske.

PolitikenPlus
  • Winemakers Dinner Smag på 8 udvalgte vine fra nogle af de bedste og mest spændende områder i Spanien med masser af point fra Penin. Og nyd en tilhørende Rasmus Bo Bojesen menu kreeret så mad og vine matcher hinanden.

    Pluspris 850 kr. Alm. pris 1.250 kr. Køb
  • Vinsmagning Prøv en vinsmagning hos SMAGFØRST i Aarhus og test dine smagsløg og duftsanser. Vi udforsker den spanske vinverden.

    Pluspris 250 kr. Alm. pris 300 kr. Køb
  • Smageteknik - Del 1 og 2 Oplev nogle af de vinområder der anses for at være de mest betydningsfulde i verden på nærmere hold.

    Pluspris fra 395 kr. Alm. pris fra 550 kr. Køb
  • Forstå vinene fra Spanien Oplev nogle af de vinområder der anses for at være de mest betydningsfulde i verden på nærmere hold.

    Pluspris 395 kr. Alm. pris 550 kr. Køb
  • DM i saft og juice Søndag den 7. september forvandles Politikens Hus for en enkelt dag til Danmarks største saftpresningskonkurrence, når Wilfa og Aarstiderne går sammen om at finde danmarksmesteren i saft.

    Pluspris 30 kr. Alm. pris 40 kr. Køb