Annonce
Annonce
Annonce
Mad

Dessertdruer i sød champagne

Gem til liste
Desserten med vindruer bliver flottest, hvis man køber druer i forskellige farver.

Desserten med vindruer bliver flottest, hvis man køber druer i forskellige farver.

Ingredienser

4 personer

500 g vindruer efter eget valg
1/2 vaniljestang
sød mousserende vin eller champagne, f.eks. Moscati D’Asti.

Sådan gør du

Halver druerne og tag eventuelt sten ud.

Flæk vaniljestangen på langs og skrab kornene ud med en lille kniv.

Bland druer og vaniljekorn, og fordel dem i serveringsglas eller skåle.

Sæt tildækket på køl, til de skal spises. Hæld champagnen på ved serveringen.

Gem vaniljestangen til noget, som skal koges.

PolitikenPlus
  • Skærebræt Smukt håndværk - direkte fra skoven. Køb et håndlavet skærebræt fra møbelsnedkeren Morten Høeg-Larsen, der fremstiller sin køkkenkunst på eget værksted i sydsvenske Ystad.

    Pluspris 1.529 kr. Alm. pris 1.800 kr. Køb
  • Trykkoger Nem og enkel trykkoger fra tyske Silit som kan forkorte tilberedningstiden med op til 70 %. Den har tre indstillinger og kan bruges til alle komfurtyper inkl. induktion. Fås også i 6,5 l.

    Pluspris 1.445 kr. Alm. pris 1.699 kr. Køb
  • Gourmetkassen 6 flasker Seks flasker gourmetvin fra Rosforth & Rosforth, når du rigtig skal forkæles. Kassen indeholder 1 champagne, 1 hvidvin, 3 rødevine og 1 dessrtvin. God fornøjelse!

    Pluspris 1.125 kr. Alm. pris 1.326 kr. Køb
  • Påskekarameller Skal årets påskeæg være karameller fra Gudhjem?

    Pluspris 456 kr. Alm. pris 537 kr. Køb
  • Dukkah kit Nyt til påskebordet: Prøv Dukkah - som tapas, snack eller tilbehør til æggene på påskebordet. Sendes fragtfrit fra Mill & Mortar helt frem til påske.

    Pluspris 114 kr. Alm. pris 134 kr. Køb