Annonce
Annonce
Annonce
Mad

Dessertdruer i sød champagne

Gem til liste
Desserten med vindruer bliver flottest, hvis man køber druer i forskellige farver.

Desserten med vindruer bliver flottest, hvis man køber druer i forskellige farver.

Ingredienser

4 personer

500 g vindruer efter eget valg
1/2 vaniljestang
sød mousserende vin eller champagne, f.eks. Moscati D’Asti.

Sådan gør du

Halver druerne og tag eventuelt sten ud.

Flæk vaniljestangen på langs og skrab kornene ud med en lille kniv.

Bland druer og vaniljekorn, og fordel dem i serveringsglas eller skåle.

Sæt tildækket på køl, til de skal spises. Hæld champagnen på ved serveringen.

Gem vaniljestangen til noget, som skal koges.

PolitikenPlus
  • SMAGFØRST vinsmagning Prøv en vinsmagning hos SMAGFØRST i Aarhus og test dine smagsløg og duftsanser. Vi udforsker den spanske vinverden.

    Pluspris 250 kr. Alm. pris 300 kr. Køb
  • Madrid-kassen, 12 flasker I Madrid laver de også vin med toppoint. Vi tilbyder nu en smagekasse med hele 5 forskellige røde og hvide vine fra et af de hotteste spanske distrikter netop. Alle vinene får 91-95 point hos Penin.

    Pluspris 1.875 kr. Alm. pris 2.210 kr. Køb
  • Skære- /smørebræt Gejst Transmission bordskåner / smørebræt / skærebræt er inspireret af gear, akseler og tandhjul.

    Pluspris 272 kr. Alm. pris 320 kr. Køb
  • Espressokande, 3 kops Espressokande fra Italien

    Pluspris 195 kr. Alm. pris 230 kr. Køb
  • Winemakers Dinner Smag på 8 udvalgte vine fra nogle af de bedste og mest spændende områder i Spanien med masser af point fra Penin. Og nyd en tilhørende Rasmus Bo Bojesen menu kreeret så mad og vine matcher hinanden.

    Pluspris 850 kr. Alm. pris 1.250 kr. Køb