Annonce
Annonce
Annonce
Mad

Dessertdruer i sød champagne

Gem til liste
Desserten med vindruer bliver flottest, hvis man køber druer i forskellige farver.

Desserten med vindruer bliver flottest, hvis man køber druer i forskellige farver.

Ingredienser

4 personer

500 g vindruer efter eget valg
1/2 vaniljestang
sød mousserende vin eller champagne, f.eks. Moscati D’Asti.

Sådan gør du

Halver druerne og tag eventuelt sten ud.

Flæk vaniljestangen på langs og skrab kornene ud med en lille kniv.

Bland druer og vaniljekorn, og fordel dem i serveringsglas eller skåle.

Sæt tildækket på køl, til de skal spises. Hæld champagnen på ved serveringen.

Gem vaniljestangen til noget, som skal koges.

PolitikenPlus
  • Automatisk vaffelmaskine Perfekt tilberedning af lækre belgiske XXL- vafler med 50 % mere fylde.

    Pluspris 1.275 kr. Alm. pris 1.499 kr. Køb
  • Elkedel med karakter Elkedlen fra La Cafetière er i design og farveudvalg både klassisk og moderne.

    Pluspris 849 kr. Alm. pris 999 kr. Køb
  • Winemakers Dinner Smag på 8 udvalgte vine fra nogle af de bedste og mest spændende områder i Spanien med masser af point fra Penin. Og nyd en tilhørende Rasmus Bo Bojesen menu kreeret så mad og vine matcher hinanden.

    Pluspris 850 kr. Alm. pris 1.250 kr. Køb
  • Opvaskesæbe Koncentreret opvaskemiddel baseret på Savon de Marseille Sæbe. Består af vegetabilsk, overadeaktive stoffer, som renser og opløser fedt effektivt.

    Pluspris 79 kr. Alm. pris 99 kr. Køb
  • Nøddeknækker Et simpelt og smart design i silikone. Den tyske designtrio Ding3000 har skabt en nøddeknækker for Normann Copenhagen, som er nytænkende i sit design. Nutcracker ligger godt i hånden og nem at bruge.

    Pluspris 249 kr. Alm. pris 300 kr. Køb