Annonce
Annonce
Annonce
Mad

Dessertdruer i sød champagne

Gem til liste
Desserten med vindruer bliver flottest, hvis man køber druer i forskellige farver.

Desserten med vindruer bliver flottest, hvis man køber druer i forskellige farver.

Ingredienser

4 personer

500 g vindruer efter eget valg
1/2 vaniljestang
sød mousserende vin eller champagne, f.eks. Moscati D’Asti.

Sådan gør du

Halver druerne og tag eventuelt sten ud.

Flæk vaniljestangen på langs og skrab kornene ud med en lille kniv.

Bland druer og vaniljekorn, og fordel dem i serveringsglas eller skåle.

Sæt tildækket på køl, til de skal spises. Hæld champagnen på ved serveringen.

Gem vaniljestangen til noget, som skal koges.

PolitikenPlus
  • Winemakers Dinner Smag på 8 udvalgte vine fra nogle af de bedste og mest spændende områder i Spanien med masser af point fra Penin. Og nyd en tilhørende Rasmus Bo Bojesen menu kreeret så mad og vine matcher hinanden.

    Pluspris 850 kr. Alm. pris 1.250 kr. Køb
  • Vinsmagning Prøv en vinsmagning hos SMAGFØRST i Aarhus og test dine smagsløg og duftsanser. Vi udforsker den spanske vinverden.

    Pluspris 250 kr. Alm. pris 300 kr. Køb
  • Smageteknik - Del 1 og 2 Oplev nogle af de vinområder der anses for at være de mest betydningsfulde i verden på nærmere hold.

    Pluspris fra 395 kr. Alm. pris fra 550 kr. Køb
  • Forstå vinene fra Spanien Oplev nogle af de vinområder der anses for at være de mest betydningsfulde i verden på nærmere hold.

    Pluspris 395 kr. Alm. pris 550 kr. Køb
  • DM i saft og juice Søndag den 7. september forvandles Politikens Hus for en enkelt dag til Danmarks største saftpresningskonkurrence, når Wilfa og Aarstiderne går sammen om at finde danmarksmesteren i saft.

    Pluspris 30 kr. Alm. pris 40 kr. Køb