Annonce
Annonce
Annonce
Mad

Sprængt andebryst

Gem til liste

Ingredienser

Til 4 personer:
2 andebryster – gerne økologiske
Saltlage
1/2 l vand
125 g salt
1 1/2 spsk. sukker
1 kvist timian
3 laurbær
5 sorte peberkorn
2 nelliker



Sådan gør du
Alle ingredienserne til saltlagen koges op og køles ned. Andebrysterne lægges i den afkølede lage og saltes i 24 timer.

Herefter tages de op og aftørres med køkkenrulle.

De kommes i kogende vand – evt. med urter – og simrer i ca. 12 minutter.

Så tages de op og hviler i 10 minutter.

Server dem i papirtynde skiver med rødbederemouladen og groft rugbrød.

PolitikenPlus
  • Cavakassen, 12 flasker Cava produceres på samme måde som Champagne ? og det smages! Fylde, smag og velduft i store mængder fylder glasset ? og boblerne giver liv og glæde. Smag tre af Spaniens bedste cavaer i denne kasse.

    Pluspris 1.395 kr. Alm. pris 1.660 kr. Køb
  • Brødrister Brødrister i moderne og gedigen kvalitet fra engelske Dualit. Har både optø- og ristefunktion og klarer ristning af både brødskiver og boller/bagels. Produceret i rustfrit stål.

    Pluspris 1.189 kr. Alm. pris 1.399 kr. Køb
  • Pande Sofia serien er med keramisk belægning og Greenpan var de første på markedet, år 2008, med keramiske belægninger og er udviklet i Europa og sælges i dag i hele verden.

    Pluspris 319 kr. Alm. pris 399 kr. Køb
  • Frilandsand til jul Ænderne går frit rundt på beplantede græsarealer og har adgang til frisk vand og kan søge skygge under træerne. De fodres med majs og korn og ellers spiser de, hvad de finder af vegetation udendørs.

    Pluspris 325 kr. Alm. pris 400 kr. Køb
  • Nytårsmenu 2015 Marker nytåret med en delikat menu tilberedt af Bib Gourmand-restauranten Søren K.

    Pluspris 335 kr. Alm. pris 395 kr. Køb