Annonce
Annonce
Annonce
Mad

Sprængt andebryst

Gem til liste

Ingredienser

Til 4 personer:
2 andebryster – gerne økologiske
Saltlage
1/2 l vand
125 g salt
1 1/2 spsk. sukker
1 kvist timian
3 laurbær
5 sorte peberkorn
2 nelliker



Sådan gør du
Alle ingredienserne til saltlagen koges op og køles ned. Andebrysterne lægges i den afkølede lage og saltes i 24 timer.

Herefter tages de op og aftørres med køkkenrulle.

De kommes i kogende vand – evt. med urter – og simrer i ca. 12 minutter.

Så tages de op og hviler i 10 minutter.

Server dem i papirtynde skiver med rødbederemouladen og groft rugbrød.

PolitikenPlus
  • Kop Fika kollektionen består af håndlavet porcelæn. Er en hyldest til den skandinaviske livsstil - til de hyggelige delte øjeblikke ? sammen med - og af verdens lykkeligste folk, folket af hygge.

    Pluspris 169 kr. Alm. pris 200 kr. Køb
  • Spansk Vinfestival Den spanske vinfestival er en unik chance for at smage på over 200 vine fra Spanien og prøve alt fra det nyeste og vildeste til det mest traditionsrige.

    Pluspris fra 125 kr. Alm. pris fra 150 kr. Køb
  • Kværn Den solide krydderikværn knuser krydderier meget let. Er lavet af rene naturmaterialer og har 25 års støbejerns garanti.

    Pluspris 339 kr. Alm. pris 399 kr. Køb
  • Rosé-kassen, 12 flasker Med Bartolo-rosékassen får du 12 flasker ukompliceret rosévin som bare smager godt.

    Pluspris 860 kr. Alm. pris 1.010 kr. Køb
  • Knive Fire forskellige køkkenredskaber med skafter i flotte forårsfarver. Knivene er fra franske Opinel, og æsken indeholder knive med bøgetræsskaft i farver. Vælg mellem grønne eller rosa nuancer.

    Pluspris 319 kr. Alm. pris 398 kr. Køb