Annonce
Annonce
Opskrifter

Sprængt andebryst

Gem til liste

Ingredienser

Til 4 personer:
2 andebryster – gerne økologiske
Saltlage
1/2 l vand
125 g salt
1 1/2 spsk. sukker
1 kvist timian
3 laurbær
5 sorte peberkorn
2 nelliker



Sådan gør du
Alle ingredienserne til saltlagen koges op og køles ned. Andebrysterne lægges i den afkølede lage og saltes i 24 timer.

Herefter tages de op og aftørres med køkkenrulle.

De kommes i kogende vand – evt. med urter – og simrer i ca. 12 minutter.

Så tages de op og hviler i 10 minutter.

Server dem i papirtynde skiver med rødbederemouladen og groft rugbrød.

PolitikenPlus
  • Super Toscaner-kassen 6 fl. Luksus-smagekasse fra Toscana, 6 flasker. Chianti Classico, Super Toscaner og Bolgheri i top-klassen fra familien Landinis marker i Greve in Chianti og fra Bolgheri ved Toscanas Middelhavskyst.

    Pluspris 1.198 kr. Alm. pris 1.409 kr. Køb
  • Påskeæg, 3 stk. Pakke med 3 stk. påskeæg fra Woodshade. Vælg imellem pakken med cognac, mocca og lakrids eller pakken med pistacie, nougat og marcipan. Hvert æg er på 30 gram ren økologisk chokolade.

    Pluspris 55 kr. Alm. pris 65 kr. Køb
  • 100 points vinmiddag Topflasker med 100 points-vin og fire retters luksusmenu Spanske Alto Moncayo 2009 er aftenens store stjerne ved Valuewines vinmiddag i restaurant 8Tallet i Ørestaden med smagning af 9 vine.

    Pluspris 1.175 kr. Alm. pris 1.600 kr. Køb
  • Filetkniv Filetkniv ´ Little fish ` er designet af kokkene Nikolaj Kirk og Mikkel Maarbjerg.

    Pluspris 499 kr. Alm. pris 599 kr. Køb
  • Økologisk perlespelt Økologisk perlespelt. Stenkværnet på Mejnerts Mølle på gammeldags manér og indeholder derved alle de naturlige næringstoffer, som naturen har tilføjet. Kasse med 6 x 500 gram.

    Pluspris 174 kr. Alm. pris 205 kr. Køb