Annonce
Annonce
Opskrifter

Sprængt andebryst

Ingredienser

Til 4 personer:
2 andebryster – gerne økologiske
Saltlage
1/2 l vand
125 g salt
1 1/2 spsk. sukker
1 kvist timian
3 laurbær
5 sorte peberkorn
2 nelliker



Sådan gør du
Alle ingredienserne til saltlagen koges op og køles ned. Andebrysterne lægges i den afkølede lage og saltes i 24 timer.

Herefter tages de op og aftørres med køkkenrulle.

De kommes i kogende vand – evt. med urter – og simrer i ca. 12 minutter.

Så tages de op og hviler i 10 minutter.

Server dem i papirtynde skiver med rødbederemouladen og groft rugbrød.

Få fuld adgang til politiken.dk.

Abonnér for at få fuld adgang til politiken.dk, med inspirerende artikler, opdateret nyhedsoverblik og begavet underholdning.

Allerede abonnent? Log ind

Del link
Annonce
Mest læste
Dit politiken
Annonce