Desserten med vindruer bliver flottest, hvis man køber druer i forskellige farver. Foto: Pia Enghild

Desserten med vindruer bliver flottest, hvis man køber druer i forskellige farver. Foto: Pia Enghild

Dessertdruer i sød champagne

Opskrifter

Sådan gør du

Halver druerne og tag eventuelt sten ud.

Flæk vaniljestangen på langs og skrab kornene ud med en lille kniv.

Bland druer og vaniljekorn, og fordel dem i serveringsglas eller skåle.

Sæt tildækket på køl, til de skal spises. Hæld champagnen på ved serveringen.

Gem vaniljestangen til noget, som skal koges.

Mest læste

  • Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

    »Det franske valg er et kæmpe eksperiment«

    Kestlers Kaffeklub:

    I denne uge sætter Kestlers Kaffeklub fokus på det franske valg og vinderne af første runde af præsidentvalget Marine Le Pen og Emmanuel Macron.

    Lektorerne i franske og europæiske forhold fra Copenhagen Business School, Mette Zølner og Magali Gravier, er gæster i denne uges pocast. De diskuterer sammen med vært Amalie Kestler vindere, tabere og fremtiden for det store land mod syd.

    Vil du høre mere Kestlers Kaffeklub? Find mere her.

Annonce