Edamamebønner. Spises ved at klemme bønnerne ud af bælgen med tænderne.
Foto: COLUMBUS LETH

Edamamebønner. Spises ved at klemme bønnerne ud af bælgen med tænderne.

Opskrifter

Edamamebønner

Opskrifter

Sådan gør du

Hæld de frosne bønner i letsaltet, kogende vand, lad vandet komme i kog igen og kog dem 3-4 minutter, til de er sprøde indeni. Smag på dem undervejs, de skal være al dente.

Hæld dem i en sigte, vend saltet rundt i bønnerne og lad dem stå 5-10 minutter, til de er håndvarme. Server lune eller kolde med et lille drys salt.

Hvis du bruger sojasovs med ingefær, så hæld de varme bønner i en skål og vend med sojablandingen.

Redaktionen anbefaler:

Læs mere:

For abonnenter

Annonce

Mest læste

  • Annonce

Annonce

Forsiden

Annonce