Solosalat. Kornsalaten er fyldig og god som solotilbehør til mange slags kød og fisk, f.eks. stegte eller grillede sild eller makrel eller alle slags koteletter.
Foto: COLUMBUS LETH

Solosalat. Kornsalaten er fyldig og god som solotilbehør til mange slags kød og fisk, f.eks. stegte eller grillede sild eller makrel eller alle slags koteletter.

Opskrifter

Kornsalat med blåbær, snaps, gulerødder og estragon

Opskrifter

Sådan gør du


Kog kernerne i vand uden salt, til de er møre, med ganske let bid. Hvis de får for lidt, er de for hårde og tunge, hvis de får for meget, splatter de ud, så smag jævnligt på dem til sidst. De skal koge ca. 45 minutter.

Skrub gulerødderne og snit dem fint. Bland dressingen og bland den i korn, gulerødder og blåbær, smag til.

Ved serveringen: Hak estragon og purløg, og bland i.

Redaktionen anbefaler:

Læs mere:

For abonnenter

Annonce

Mest læste

  • Annonce

Annonce

Forsiden

Annonce