Julebiscotti. Disse småkager bages to gange - første gang inden dejen skæres ud.
Foto: Lars Ranek

Julebiscotti. Disse småkager bages to gange - første gang inden dejen skæres ud.

Opskrifter

Julebiscotti

Disse småkager er sprøde som få og smager af både kakao og julekrydderier.

Opskrifter

Cirka 50 styk

Ingredienser:

225 g hvedemel
225 g sukker
1 spsk. god kakao
175 g mandler
1/2 tsk. bagepulver
1/2 tsk. stødte nelliker
1/2 tsk. stødt kanel
reven skal af 1 usprøjtet citron
2 æg
1 æggeblomme

Sådan gør du:

1. Forvarm ovnen til 175 grader. Bland mel, sukker, kakao, hele mandler, bagepulver, nelliker og kanel godt. Vask citronen, og riv den. Kom reven citronskal og resten af ingredienserne i melblandingen, og ælt det sammen til en ensartet dej.

2. Form dejen til to ca. 20 cm lange flade pølser. Brug eventuelt lidt ekstra mel til at rulle i. Læg pølserne på bagepapir med god afstand imellem sig, og bag dem i ovnen i 15 minutter.

3. Tag dem ud af ovnen, og lad dem køle let af. Skær dem så i ca. 1 cm tykke skiver, og bag dem igen i ovnen i ca. 10 minutter.

4. Lad biscottierne køle helt af på en bagerist, og opbevar dem i en dåse med tætsluttende låg.

Redaktionen anbefaler:

Læs mere:

Mest læste

  • Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce