Sprød. Salte mandler og søde granatæbler sørger for sprødheden, avokadoen for det bløde.
Foto: SIMON FALS

Sprød. Salte mandler og søde granatæbler sørger for sprødheden, avokadoen for det bløde.

Opskrifter

Spinat- og granatæblesalat

Grøn salat i skønne farver, som passer til andestegen.

Opskrifter

6 personer

Ingredienser:

300 - 400 g småbladet spinat
3 avokadoer
evt. 2 coxorangeæbler
1/2 citron
1 granatæble
1 dl saltmandler

Dressing:
1 spsk. æbleeddike
2-3 spsk. nøddeolie
groft havsalt og friskkværnet peb

Sådan gør du:

1. Skyl spinaten, og lad den dryppe af i et dørslag.

2. Rør dressingen sammen i en skål.

3. Pil, og udsten avokadoerne, og skær dem i mindre stykker, der straks vendes i dressingen.

4. Udkern æblerne, og skær i tern. Hæld lidt citronsaft på.

5. Vend spinaten i dressingen med avokadoen, og anret. Bland eventuelt æblestykker i. Flæk granatæblet, og pil kernerne ud, og drys dem over salaten sammen med saltmandler.

Redaktionen anbefaler:

Læs mere:

Mest læste

  • Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce