Mos af søde kartofler

Opskrifter

Brune kartofler smager godt, denne her mos af søde kartofler og krydderier smager endnu bedre.

Og så er den noget blidere ved både fordøjelse og blodsukker. Spis kartoffelmosen til al den gode julemad, du overhovedet kan komme på.

Sådan gør du
Kom søde kartofler, hvidløg, vand, fishsauce, timian, rosmarin, vanilje, muskatnød og kanel i en stor gryde og bring det i kog. Skru ned for varmen og lad det hele simre, indtil de søde kartofler er helt møre og falder fra hinanden. Det tager 20-30 minutter. Husk at røre, så det ikke brænder på. Tilsæt evt. mere vand om nødvendigt.

Mos kartoflerne med grydeskeen – de skal være så møre, du kan gøre det – og rør appelsinsaft samt -skræl i den grove kartoffelmos. Smag til med olivenolie, salt og peber.

Mest læste

  • Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce