Fine farver. Spinaten i midten gør rodfrugtrullen fin i farverne.
Foto: Betina Hastoft

Fine farver. Spinaten i midten gør rodfrugtrullen fin i farverne.

Opskrifter

Rodfrugtrulle med spinat

Denne ret begyndte egentlig som en røsti, der greb om sig.

Opskrifter

Der kom lidt rødbede i, så et par gulerødder og derpå nogle æg over, og så var farven blevet så flot, at Julie Hey ikke ville lave små klatter, men en stor plade, som hun bagte i ovnen.

Imens fandt hun nogle spinatblade, hun også ville have med, så før massen var bagt helt færdig, rullede hun den om spinaten og satte ’rouladen’ tilbage i ovnen.

1. Tænd ovnen på 200 grader. Skræl rodfrugterne, riv dem groft, og pres væden fra.

2. Pil løget, og riv det groft.

3. Pisk æggene sammen, og vend dem med rodfrugter, løg, presset hvidløg, mel, salt og peber.

4. Fordel rodfrugtmassen fladt ud i et lag – 1/2-1 cm tykt – i en bradepande beklædt med bagepapir, og bag den i ovnen i 15-20 minutter.

5. Skyl spinatbladene, og lad dem dryppe godt af. Læg dem i en stribe på den bagte rodfrugtomelet. Rul omeletten sammen i bagepapiret, og bag den i yderligere 10 minutter.

6. Server rodfrugtrullen i skiver til al slags kød, eller nyd den som en vegetarret.

Redaktionen anbefaler:

For abonnenter

Annonce

Mest læste

  • Annonce

Annonce

Forsiden

Annonce