Annonce
Annonce
Annonce
Mad
Appelsindyst. Anne Moltke Hansens blondie er en hvid version af den velkendte brownie. Maja Ambeck Vases nøddekage kombinerer appelsinen med mørk chokolade. - Foto: Columbus Leth

Chokolade er roden til alt godt

To chokoladebloggere mener, at man bliver lykkelig af at spise chokolade.

Mad
Mos. Den kulhydratrige kartoffelmos bliver erstattet af en blomkålsmos. Den får god konsistens med smør og Philadelphiaost og en fin farve af gurkemeje. De smør- og hvidløgstegte svampe giver lidt struktur til mosen. - Foto: Columbus Leth

Langtidsbraiserede andelår med gul mos og smørstegte svampe

Når man langtidsbraiserer and, forvandler de lidt seje andelår sig til det møreste...

Mad
Deller. Sellerifritterne til fiskedellerne bliver ikke sprøde som pommes fritter, men de har en lækker smag fra knoldsellerien. Den hjemmerørte tatarsauce giver mere velsmag. - Foto: Sara Galbiati

Fiskefrikadeller med tatarsovs, smørstegt grønkål og sellerifritter

Fiskefrikadeller med pomfritter er en genganger i børnefamilien. Her er fritterne...

Mad
Fedt. Det svenske kostsystem LCHF anbefaler mere fedt i madlavningen, men ingen kulhydrater. - Foto: Columbus Leth

LCHF-kuren: Det nye hit blandt folk, der gerne vil tabe sig

En ny bog med LCHF-opskrifter har allerede solgt 20.000 eksemplarer.

Mad
Ørkensten. Limefrugterne bliver helt brune og sorte og hårde som sten, efter at have tørret under den bagende ørkensol i dagevis. En tørremaskine eller en ovn kan også gøre det, men så må man leve med en lidt mindre intens smag. - Foto: Columbus Leth

Puglisi pepper maden op med et syrligt drys tørret lime

Christian F. Puglisi er begejstret for den karakteristiske aroma og tilsætter den til...

Mad
Kålhoveder. Mange har et anstrengt forhold til kål, fordi de kun kender til den udkogte, og ildelugtende, version. Puglisi skærer voldsomt ned på tilberedningstiden og får en helt anden oplevelse. - Foto: Per Folkver

Kokkens vinterfavorit: Lav kålretter med bid

Den let bitre kål pepper vintermaden op, mener michelinkokken Christian F. Puglisi.

Mad
Nordisk. Tærten smager bedst lun med den kolde is. Hvis du vil gøre det endnu nemmere, så køb tærtedejen færdig. Hvis du vil gøre det sværere, så spring købeisen over og server med æblepure og kold kærnemælkscreme fra den dyre dessert. - Foto: Columbus Leth

Æbletærte med lakrids, kanel, mandler og vaniljeis

Den lette og billige version af desserten til nytår

Mad
Præcision. Den klassiske mørbrad med en god kalvesky er nænsomt tilberedt. Det er sellerien med trøffelolien, der giver retten gas og får bordbomberne til at springe. - Foto: Columbus Leth
Mad
Fløjelsblødt. Den klassiske beurre blanc tilføjer en cremet konsistens til de stegte kammuslinger med lakserogn og agurk. - Foto: Columbus Leth

Stegte kammuslinger med lakserogn, beurre blanc og agurk

Den svære og dyre version af forretten til nytår

Mad
Foto: Columbus Leth

Prøv opskrifterne: Lav julemaden med lakrids

Lakrids er et af de krydderier, der supplerer duften af ’brunt og brændt’.

Mad
Æblefest. Lav lækre smagfulde kager med efterårets syrlige og søde æbler som James Price. - Foto: Daniel Hjort

James Price: Giv æblerne en tur i dessertland

James Price har et svagt punkt for æbledesserter. Få hans opskrifter her.

Mad
Juledrik. Den traditionelle røde vingløgg kan sagtens afløses af gløgg lavet af hvidvin, æblemost eller anden saft tilsat julekrydderier. - Foto: Michael Mottlau

Sådan laver du en gløgg, dine gæster vil huske

Skal din gløgg være speciel er her anderledes versioner af den traditionelle drik.

Mad
Foto: Miriam Dalsgaard

Den nemme

Mad
Foto: Michael Mottlau

Den traditionelle

Mad
Foto: Kim Agersten (arkivfoto)
Mad

Fiskefars er bedst, når mor har rørt den

Glem færdigkøbt fiskefars, glem foodprocessoren. Frem med den skarpe kniv og hak, hak,...

Mad
Foto: Kille Enna
Mad
Dyppelse. Der kommer crunch fra pistacienødder og flot farve modspil fra blodgrape til moussen. - Foto: Columbus Leth
Mad
Missionær. Alex Atalas mission er at bringe de bogstavelig talt vilde smage og insekter fra Amazonas regnskov ud til omverdenen ved at kombinere dem med klassiske franske kokkemetoder og nyere avantgarde-teknikker. - Foto: Martin Lehmann

Mesterkok vil beskytte naturen gennem sin raffinerede madkunst

Alex Atala vil bruge sin indflydelse til at hjælpe verdens udpinte natur.

Mad
Mums. En super lækker hjemmelavet klassisk flødebolle. - Foto: Columbus Leth

Flødeboller for begyndere: Sådan laver du de lækreste

Afhængighed af kvalitetsflødeboller fik kokken Tina Scheftelowitz til at lære at lave dem...

Mad
Tid til vildt. Jagtsæsonen begynder 1. september, og michelinkokken Rasmus Grønbech glæder sig til at sætte tænderne i et stykke vildt. Han kan lide det hele, men især hare og snepper. - Foto: Columbus Leth

Opskrifter fra ny vildtkogebog: Skovens lækkerier overgår kalveculotten

Kokken Rasmus Grønbech vil have os til at give det friske danske vildt en chance.

Mad
På toppen. Lige nu er blomkål særlig delikat. - Foto: Columbus Leth

Opskrifter: Lav den lækreste sommermad med blomkål

Engang var blomkålen stor og svulstig og kunne mætte en hel opgang. I dag er de...

PolitikenPlus
  • Cavakassen, 12 flasker Cava produceres på samme måde som Champagne ? og det smages! Fylde, smag og velduft i store mængder fylder glasset ? og boblerne giver liv og glæde. Smag tre af Spaniens bedste cavaer i denne kasse.

    Pluspris 1.395 kr. Alm. pris 1.660 kr. Køb
  • Brødrister Brødrister i moderne og gedigen kvalitet fra engelske Dualit. Har både optø- og ristefunktion og klarer ristning af både brødskiver og boller/bagels. Produceret i rustfrit stål.

    Pluspris 1.189 kr. Alm. pris 1.399 kr. Køb
  • Pande Sofia serien er med keramisk belægning og Greenpan var de første på markedet, år 2008, med keramiske belægninger og er udviklet i Europa og sælges i dag i hele verden.

    Pluspris 319 kr. Alm. pris 399 kr. Køb
  • Frilandsand til jul Ænderne går frit rundt på beplantede græsarealer og har adgang til frisk vand og kan søge skygge under træerne. De fodres med majs og korn og ellers spiser de, hvad de finder af vegetation udendørs.

    Pluspris 325 kr. Alm. pris 400 kr. Køb
  • Nytårsmenu 2015 Marker nytåret med en delikat menu tilberedt af Bib Gourmand-restauranten Søren K.

    Pluspris 335 kr. Alm. pris 395 kr. Køb