Annonce
Annonce
Vi guider

Vi guider Lav din egen yndlings-is

Drop køen ved isbaren og få din is præcis som du vil. Økologisk, vegansk eller fuldfed, kun fantasien sætter grænser i det iskolde køkken.

Sommeren er over os.

Og når solen er fremme spiser danskerne is. Det viser de alenlange køer foran isbarer og kiosker med al tydelighed.

Men hvorfor stå i kø, når du selv kan lave din yndlings-is? Kom sommeren i møde med lækker is til familie og gæster.

LÆSLav mærkelig is med din ismaskine

Her har vi samlet et udvalg af KOGENBOGEN's opskrifter på hjemmelavet is som inspiration.

Er du på udkig efter en ismaskine, er der gode råd at hente i vores tjek fra sidste år.

LÆS TJEKDen dyreste ismaskine laver dårlig is


Hindbæris med mandel-cookies:
Isen kan sagtens stå alene, men sammen med mandelkagerne er den ekstra lækker.


3 x Sorbet:
Prøv rød grape, grønne æbler eller citron. Sorbet er sød, frisk og fri for fedt, men laves nemmest med en ismaskine.


Banan-is med kokos og chokolade:
Nok en af de nemmeste is at lave og så er den også sund.


Fru Ørgårds islagkage:
En festlig kage, men isen med nougat eller tiramisukan sagtens nydes solo.


Kastanjefragilité, pæresorbet og solbærcoulis:
En luksus dessert af knasende kager og fløjlsblød is. So også James Prices nytårsdessert med en opskrift på appelsinsorbet.


Durian-is:

Durian-is er en hurtig, meget nem og samtidig god måde at lære den skønne frugt at kende.


Instant hindbær-dadel-banan is:
Så hurtigt og nemt kan det gøres, og endda med sund samvittighed.

KOGEBOGEN: Gå på opdagelse blandt flere hundrede opskrifter af Politikens madskribenter

Del link