Lav en hjemmelavet 'gammeldaws' med jordbær, chokolade og vanilje eller kast dig ud i mere eksotiske varianter.
Foto: JENS DRESLING

Lav en hjemmelavet 'gammeldaws' med jordbær, chokolade og vanilje eller kast dig ud i mere eksotiske varianter.

Mad og drikke

Lav din egen yndlings-is

Drop køen ved isbaren og få din is præcis som du vil. Økologisk, vegansk eller fuldfed, kun fantasien sætter grænser i det iskolde køkken.

Mad og drikke

Sommeren er over os.

Og når solen er fremme spiser danskerne is. Det viser de alenlange køer foran isbarer og kiosker med al tydelighed.

Men hvorfor stå i kø, når du selv kan lave din yndlings-is? Kom sommeren i møde med lækker is til familie og gæster.

LÆS

Her har vi samlet et udvalg af KOGENBOGEN's opskrifter på hjemmelavet is som inspiration.

Er du på udkig efter en ismaskine, er der gode råd at hente i vores tjek fra sidste år.

LÆS TJEK


:
Isen kan sagtens stå alene, men sammen med mandelkagerne er den ekstra lækker.


:
Prøv rød grape, grønne æbler eller citron. Sorbet er sød, frisk og fri for fedt, men laves nemmest med en ismaskine.


:
Nok en af de nemmeste is at lave og så er den også sund.


:
En festlig kage, men isen med nougat eller tiramisu kan sagtens nydes solo.


:
En luksus dessert af knasende kager og fløjlsblød is. So også James Prices nytårsdessert med en opskrift på .

:

Durian-is er en hurtig, meget nem og samtidig god måde at lære den skønne frugt at kende.


:

Så hurtigt og nemt kan det gøres, og endda med sund samvittighed.

KOGEBOGEN: Gå på opdagelse blandt flere hundrede opskrifter af Politikens madskribenter

Redaktionen anbefaler:

Læs mere:

For abonnenter

Annonce

Mest læste

  • Annonce

Annonce

Forsiden

Annonce