Annonce
Annonce
Musik
encyklopædisk. Henrik Møll var et omvandrende leksikon, når det gjaldt musik, litteratur, film, kunst samt det alternative og okkulte. - Foto: Christian Friedlände

Nekrolog: Byens førende jazz-dj stolede på sin intuition

Filmklipper, dj og musikelsker Henrik Dybdal Møll er død.

Kultur
Hit. Flere børnegenerationer er bekendt med 'Bennys badekar' fra 1971. Den blev i 2004 indlemmet i Kulturministeriets kulturkanon for danske film. Filmens komponist var Ley. - Foto: Peer Pedersen (arkiv)

DR's musikalske legeonkel er død

Komponisten, musikeren, forfatteren og tv-værten Hans-Henrik Ley er død i en alder af...

Film & tv
Funnybones. Robin Williams var en mester i at imitere andre, men yndede også at gøre grin med sig selv. For eksempel sin kraftige kropsbehåring, som i følge ham var »så vildtvoksende, at den stikker igennem tøjet«. - Foto: XNC R3 RE./AP

Nekrolog: Farvel til en arbejdsnarkoman og ædru misbruger

Robin Williams medvirkede i 102 film og kæmpede livet igennem med misbrug

Dødsfald
Død. James Brade blev i 1981 såret under et mordforsøg på Ronald Reagan. - Foto: Evan Vucci/AP

Prisvindende talsmand og offer for mordforsøg på præsident Reagan er død

Talsmand for tidligere præsident Reagan har modtaget fornem pris for arbejdet for at...

Dødsfald
Kampklar. Georg Poulsen blev kendt som en formand, der altid gik efter resultater. Her er han fotograferet i 1985 ved et ekstraordinært hovedbestyrelsesmøde i Dansk Metal. - Foto: Finn FRANDSEN (arkiv)

Tidligere Metal-boss er død - faldt om på Bakken

Georg Viggo Poulsen, formand for fagforeningen Dansk Metal i årene 1978-1991, er død.

Fødselsdage
musikerven. Turnerer flittigt med vennen Trentemøllers band verden rundt og akkompagnerer også, sammen med jazzmusikeren Toksvig, Jørgen Leths rytmiske digtrecitationer. - Foto: Lars Krabbe

Fødselar underspiller solokarrieren, men ikke musikken

Musiker, sangskriver og sanger Mikael Simpson fylder 40 år i dag.

PolitikenPlus
 • Spansk Vinfestival Den spanske vinfestival er en unik chance for at smage på over 200 vine fra Spanien og prøve alt fra det nyeste og vildeste til det mest traditionsrige.

  Pluspris fra 125 kr. Alm. pris fra 150 kr. Køb
 • Vugge til dukker Farvestrålende vugge til dukken. Sengen passer til dukker helt op til 40 cm., og leveres med dyne og pude. Vuggen er lavet af gode materialer og malet med slidstærk og giftfri maling.

  Pluspris 339 kr. Alm. pris 400 kr. Køb
 • Cykelløb 1937 Rundt og rundt og rundt cyklede de! Billedet af de tre ryttere i foroverbøjet fart er taget af en af Politikens helt store fotografer, Holger Damgaard.

  Pluspris 1.100 kr. Alm. pris 1.265 kr. Køb
 • Avisholder Få styr på aviserne med en we avisholder. Holderen er lavet i pulverlakeret stål, og måler 29 x 42 x 31 cm., så en Politiken passer perfekt i.

  Pluspris 339 kr. Alm. pris 400 kr. Køb
 • Ur, unisex *Bulbul er navnet på en fugl, en lille fugl med hanekam og et oppustet ego. På samme tid er det også navnet på nattergalen i persisk og indisk poesi.

  Pluspris 2.125 kr. Alm. pris 2.500 kr. Køb