Annonce
Annonce
Annonce
Økonomi

Sparbank siger ja til fusion med Spar Nord

Danmarks sjettestørste bankforretning er et skridt nærmere en realitet.

Gem til liste

For at en fusion kan blive gennemført, skal den også godkendes på Spar Nords generalforsamling, der finder sted den 13. november, hvorefter også Finanstilsynet skal sige ja.

Hvis alt går efter planen, vil der ifølge de to banker være tale om den første større og frivillige fusion mellem to sunde banker i nyere tid.

90 filialer
Efter fusionen vil banken, der fortsætter som Spar Nord, have omkring 320.000 kunder og 90 filialer.

Initiativet kommer fra Sparbank. Her har man overvejet forskellige muligheder for at være klar til nye kapitalkrav i 2015.

PolitikenPlus
 • Skammel Étbenet skammel til opgaver i de lave højder. Den étbenede skammel følger kroppens bevægelser når du vipper og drejer på den unikke, buede fod. Sid godt og undgå belastninger på ryg og knæ.

  Pluspris 269 kr. Alm. pris 319 kr. Køb
 • Wild Card Køb dit Tivoli Wildcard til Pluspris - kun 725 kr. og få fri entré til Tivoli i hele 2014 ? både sommer, i efterårsferien og til det hyggelige julemarked.

  Pluspris 725 kr. Alm. pris 850 kr. Køb
 • Sidetaske Funktionel sidetaske fra Eastpak i retro look, og med mange praktiske detaljer. Tasken er produceret i slidstærkt polyester og fås i to farvekombinationer.

  Pluspris 595 kr. Alm. pris 699 kr. Køb
 • Skridttæller Smart skridttæller, Omron Walking style one 2.1, som skal klipses fast på bukselinningen.

  Pluspris 165 kr. Alm. pris 195 kr. Køb
 • Tekande Tekande med tekst på siden er en del Keith Brymer Jones´ "Word" serie, som har været en bestseller i både England og NYC i flere år. Form og funktion kombineres for at skabe moderne keramik.

  Pluspris 379 kr. Alm. pris 450 kr. Køb