Annonce
Annonce
Annonce
Økonomi

Sparbank siger ja til fusion med Spar Nord

Danmarks sjettestørste bankforretning er et skridt nærmere en realitet.

Gem til liste

For at en fusion kan blive gennemført, skal den også godkendes på Spar Nords generalforsamling, der finder sted den 13. november, hvorefter også Finanstilsynet skal sige ja.

Hvis alt går efter planen, vil der ifølge de to banker være tale om den første større og frivillige fusion mellem to sunde banker i nyere tid.

90 filialer
Efter fusionen vil banken, der fortsætter som Spar Nord, have omkring 320.000 kunder og 90 filialer.

Initiativet kommer fra Sparbank. Her har man overvejet forskellige muligheder for at være klar til nye kapitalkrav i 2015.

PolitikenPlus
 • Havebog Foråret 2014 udkommer ?Design din have med højbede?, af Nina Ewald. Det er den første bog på det danske marked om dette emne. ?Jeg er vild med højbede, og min egen have rummer adskillige af slagsen?.

  Pluspris 245 kr. Alm. pris 289 kr. Køb
 • Tillidskassen Kassen består af blandede spanske og sydafrikanske kvalitetsvine med både luksusvine, en række gode vine i mellemprisklassen samt dagligvine. Der er min. 9 rødevine og max. to ens vine i kassen.

  Pluspris 1.000 kr. Alm. pris 1.480 kr. Køb
 • Forårsjakke til ham Halifax er en jakke med karakter, tydeligt inspireret af moden i de Skandinaviske hovedstæder med de populære lodrette kviltede syninger,

  Pluspris 679 kr. Alm. pris 799 kr. Køb
 • Tørklæde Romantisk og eventyrligt tørklæde med forårets smukke lyse og sarte farver.

  Pluspris 369 kr. Alm. pris 449 kr. Køb
 • Postkasse Ny model postkasse, som er fremstillet i galvaniseret lakeret stål, og som kommer i et væld af smukke farver. Postkassen er monteret med 6 skift Rukolås.

  Pluspris 1.231 kr. Alm. pris 1.449 kr. Køb