Annonce
Annonce
Annonce
Økonomi

Danske Spil overtager væsentlig 'enarmet tyveknægt'

Danske Spil overtager den resterende halvpart i selskabet Elite Gaming, der står bag spilleautomater.

Gem til liste

Spilleselskabet Danske Spil får nu fuld kontrol over selskabet Elite Gaming, der er en væsentlig aktør på markedet for gevinstgivende spilleautomater.

Danske Spil overtager en aktiepost på 50,1 procent fra Erhvervsinvest. Hidtil har de to selskaber været sammen i ejerkredsen bag Elite Gaming.

»Vi glæder os til at få Elite Gaming med som et fuldgyldigt medlem af Danske Spil-koncernen«, siger H.C. Madsen, administrerende direktør for Danske Spil.

Omsætning på over en halv milliard
I 2011 blev Elite Gaming skabt gennem opkøb og sammenlægning af Elite Gaming og Dansk Automatspil.

I dag omsætter Elite Gaming for cirka 550 millioner kroner og skaber et overskud før skat og afskrivninger på 80 millioner kroner årligt.

»Vi er tilfredse med den udvikling Elite Gaming har været igennem - fra en lille regional virksomhed med en indtjening på otte millioner kroner til en virksomhed med en indtjening på 80 millioner kroner«, siger Thomas Marstrand, managing partner i Erhvervsinvest.

»Vi er glade for og stolte over, at vores partner Danske Spil har ønsket at erhverve og få udbyttet af hele virksomheden«, tilføjer han.

PolitikenPlus
 • Søren k påskebord Slip for at stå i køkkenet og få lækker mad, der er lige til at stille på påskebordet.

  Pluspris 220 kr. Alm. pris 269 kr. Køb
 • Skammel Étbenet skammel til opgaver i de lave højder. Den étbenede skammel følger kroppens bevægelser når du vipper og drejer på den unikke, buede fod. Sid godt og undgå belastninger på ryg og knæ.

  Pluspris 269 kr. Alm. pris 319 kr. Køb
 • Wild Card Køb dit Tivoli Wildcard til Pluspris - kun 725 kr. og få fri entré til Tivoli i hele 2014 ? både sommer, i efterårsferien og til det hyggelige julemarked.

  Pluspris 725 kr. Alm. pris 850 kr. Køb
 • Sidetaske Funktionel sidetaske fra Eastpak i retro look, og med mange praktiske detaljer. Tasken er produceret i slidstærkt polyester og fås i to farvekombinationer.

  Pluspris 595 kr. Alm. pris 699 kr. Køb
 • Skridttæller Smart skridttæller, Omron Walking style one 2.1, som skal klipses fast på bukselinningen.

  Pluspris 165 kr. Alm. pris 195 kr. Køb