Nyhed: DOXBIO: Amateurs in Space

Kom med til premieren på 'Amateurs in Space' onsdag 2. november i biografer over hele landet

DOXBIO præsenterer hvert år et program med dokumentarfilm, som kan ses i biografer landet over

  • 20% rabat på biografbilletten i hele landet.
  • Premiere: Onsdag 2. november
  • Premiere i Danmark (se nedenstående).
  • Billetter bestilles direkte ved de deltagende biografer.
  • Husk Pluskortet ved bestilling og afhentning af biografbilletter.

Beskrivelse

'Amateurs in Space' er historien om to mænd, Kristian von Bengtson og Peter Madsen, og deres fælles drengedrøm om at rejse ud i rummet – i deres egen raket.

Hvis det lykkes, gør de ikke bare Danmark til en rumnation som USA, Rusland og Kina, de vil også skrive sig ind i verdenshistorien som de første amatører, der gennemfører en bemandet rummission. Støttet af donorer og frivillige, arbejder Kristian og Peter på at realisere drømmen med ganske få midler og meget stort engagement. De vil bevise, at verdensrummet ikke kun er forbeholdt store nationer, men også kan udforskes af 'almindelige mennesker'.

Det er en film om vovemod og menneskets utrættelige stræben fremad og opad. Det er historien om den største drøm i menneskets tid, og hvordan man, på sin egen måde, får den til at gå i opfyldelse. Men de to entusiaster må sande, at selv små forhindringer kan bremse store visioner. Snart slår samarbejdet mellem de to venner gnister og de bliver hinandens værste modstandere i kapløbet om Rummet.

Om instruktøren
Max Kestner er uddannet fra Den Danske Filmskole (1997). Han har lavet flere dokumentarfilm i spillefilmslængde og vundet flere priser, blandt dem tre Robert priser. Hans 'Rejsen på ophavet' havde international premiere på IDFA i Amsterdam og vandt Bedste Korte dokumentarfilm på CPH:DOX i 2004. Max Kestner har også arbejdet for DR-TV og underviser løbende på Den Danske Filmskole.

Politiken Plus: 20% rabat på biografbilletten i hele landet i hele spilleperioden. Billetter bestilles direkte ved de deltagende biografer. Husk Pluskortet ved bestilling og afhentning af biografbilletter. 

Se trailer her og find din lokale biograf på www.doxbio.dk.

Om DOXBIO
DOXBIO vælger hvert år 6 film, der går helt tæt på virkeligheden, og bringer dem ud til biografer i alle hjørner af landet. Til hver filmpremiere gør vi noget ekstra for, at publikum får en særlig biografoplevelse.
DOXBIO blev startet i 2010 og har siden da bl.a. distribueret film som 'Searching for Sugar Man', 'Svend', 'Armadillo', 'Food Inc.', 'Samsara', 'The Act of Killing', 'Ambassadøren' samt 'Så meget godt i vente' og 'Ekstra Bladet uden for citat'.

Se hele beskrivelsen

Fakta

Sted
Biografer over hele landet* bl.a. Grand Teatret i København, Biffen i Aalborg, Café Biografen i Odense og Øst for Paradis i Århus. Find din nærmeste biograf på www.doxbio.dk.

*OBS: Nogle biografer viser kun filmen en enkelt dag, andre fortsætter den i deres program. Hold dig opdateret på www.doxbio.dk eller www.facebook.com/dokumentar.

Alle fotos er stills fra filmen 

Har du også set disse?

Plus Nyhedsbrev


Tilmeld dig nyhedsbrevet og få besked om nyeste varer, arrangementer og rabataftaler leveret et par gange om ugen.

Ved tilmelding accepterer du, at Politiken opretter et Medielogin til dig, såfremt du ikke allerede har et.
Samtidig afgives permission til at Politiken lejlighedsvis må kontakte dig. Læs mere.

Der opstod en uventet fejl. Prøv venligst igen senere, eller kontakt os direkte.

Den indtastede e-mail er ikke gyldig.

Plus Nyhedsbrev

Tak for din tilmelding til nyhedsbrev fra Politiken Plus.
Hvis ikke du har et Medielogin, har vi oprettet ét til dig og sendt dig en email.

Politiken Plus
Rådhuspladsen 37
1785 København V.
tlf. 70 15 85 15

email plus@pol.dk
web politiken.dk/plus
JP/Politikens Hus A/S
cvr. nr. 26 93 36 76